Проглашење победника Ванредног такмичења Човек у послу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Гласање је завршено а резултати су следећи

Прво место је због указа о непоштовању једног од основних правила (Забрањено је слати фотографије које су већ биле постављане на Форуму Крстарице)
Укинуто аутору...
Па се тако остали радови померају за једно место горе
Прво место дисквалификовано
68 поена
фотографија 8

smokva

Прво место
48 поена
фотографија 10

Tol

Друго место
44 поена
фотографија 1

jabajagi

Треће место
34 поена
фотографија 7

Karpoš11

Четврто место
32 поена
фотографија 9
Moghrion

Пето место
15 поена
фотографија 6
tab503

Шесто место
8 поена
фотографија 2
BLAJBI

Седмо место
6 поена
фотографија 5
Nina

Осмо место
3 поена
фотографија 4
vučji čopor

Девето место
без поена
фотографија 3
Modesti B.

Честитам и хвала

Poslednja izmena:
ljudi puno vam hvala na cestitkama i sto ste glasali za moju fotku,bas sam se obradovala.ali...moracu da se samodiskvalfikujem .naime prijavljena sam da je slika vec postavljana proslog leta na zenama,cega se ja ne secam jer postavljam zaista jako puno slika svega i svacega na dvvd.ko je mogao pomisliti da sam u moru obnazenih forumasica sa plaze postavila i svog caleta .hvala savesnoj forumasici:mrgreen: automatski se drugoplasirani penje na prvo mesto i ja joj cestitam
meni je veliko zadovoljstvo sto vam se moja slika dopala,a i satisfakcija je velika sto sam pobegla od drugih slika za celih 20 poena:zskace:
jos jednom hvala

ljudi puno vam hvala na cestitkama i sto ste glasali za moju fotku,bas sam se obradovala.ali...moracu da se samodiskvalfikujem .naime prijavljena sam da je slika vec postavljana proslog leta na zenama,cega se ja ne secam jer postavljam zaista jako puno slika svega i svacega na dvvd.ko je mogao pomisliti da sam u moru obnazenih forumasica sa plaze postavila i svog caleta .hvala savesnoj forumasici:mrgreen: automatski se drugoplasirani penje na prvo mesto i ja joj cestitam
meni je veliko zadovoljstvo sto vam se moja slika dopala,a i satisfakcija je velika sto sam pobegla od drugih slika za celih 20 poena:zskace:
jos jednom hvala

OMG :( bas mi je zao, nema veze stvarno ti je odlicna fotka.

Kad smo vec kod diskvalifikacija, sta bi sa pobednikom takmicenja Moj pogled kroz prozor?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back