Проглашење победника такмичења на тему ЖЕНА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a ne ti se javljas jer zelis da probas da se intelektualno nadmudris sa clanom mesne ali ti to slabo ide :)

takodje preskocila si bitnu stavku da napomenes a jasno sam to napisao.. od nove godine bas da bi se izbegle takve situacije zabranili smo da se fotografije kace na takmicarskoj temi (osim onih sa interneta koje objasnjavaju ili pojasnjavaju temu) i zabranjuju se samo one na drugim temam koje su ocigledno identicne a kacene su tokom takmicenja..uostalom sve jasno pise za one dobronamerne ..onim zluradim ne vredi ni crtati

http://forum.krstarica.com/showthre...BAVESTENJA?p=27539937&viewfull=1#post27539937

Pa što ne reče ranije,da znamo sa kim imamo posla! :lol:

P.S.Odoh...obaveze..:bye:

:klap: pobedniku :)

- - - - - - - - - -

ja sam kroz to takmicenje sproveo jedan mali eksperiment..namerno sam okacio staniju u kupacem bas da vidim da li ce zene glasati za nju..i uglavnom su je izbegavale...
:think: ljubomora? :mrgreen:

mogu i ja da kazem da nisu za moju bas glasali isto iz ljubomore sta fali portretu koji sam ja stavila :aha:

ispadne da ne valja sto je portret sto nije sa ledja i tako :roll:

a ovo je samo 4um i samo takmicenje na 4umu, cija je nagrada ili otvaranje nove teme ili poseban natpis ispod nika.

blajbijeva slika, iako poslednje je odlicna...ali, ja glasma po asocijacijama, pa me je npr. nejgova fotka asocirala na devojku koja je upravo dobila ulogu u filmu ili pobedila na kastingu i napusta svoj mali, iznajmljeni stan na poslednjem spratu.

fotka 6 je matrix...devojka dodiruje oko i vum sve se razlece oko nje.

dosta sam se dvoumila izmedju fotki 3 i 6.

dobra je fotka sa bakom...jer i bake su zene, promena sa godinama. ali bila mi je previse mracna, kao i fotka broj 2, zena u tami...a nisma bila bas raspolozena za mrak.

upravo...fotka 8 je samo portret i nista vise nego portret, dok druge fotke mogu da imaju asocijacije ili da se za njih veze neka prica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back