Проглашење победника такмичења на тему ЖЕНА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.001
Гласање је завршено а резултати су следећи

Прво место

слика 1

76 поена

ђ

Agencija Saja

Друго место

слика 2

75 поена

Modesti B.

Треће место

слика 6

61 поен

Nina

Четврто место

слика 8

33 поена

Arianna

Пето место

слика 5

30 поена

Moghrion

Шесто месо

слика 4

29 поена

Вед

Седмо место

слика 7

24 поена

tab503

Осмо место

слика 3

20 поена

BLAJBI

Честитам и хвала.

Na slici br.1 je moja žena Jasmina, slikano je u grčkoj na leto 2013 godine, foto aparat je Panasonic LX7. Vidim da je rezultat "za dlaku", hvala svima.

Evo kako izgleda sa prednje strane, da ne ispadnemo nepristojni

P1020261.jpg

Na slici br.1 je moja žena Jasmina, slikano je u grčkoj na leto 2013 godine, foto aparat je Panasonic LX7. Vidim da je rezultat "za dlaku", hvala svima.

Evo kako izgleda sa prednje strane, da ne ispadnemo nepristojni

Pogledajte prilog 323949

Wow!

Dobro izgleda s prednje strane!

Dalje ne smam nista da kazem......:sad2:

:klap: pobedniku :)

- - - - - - - - - -

Ruku na srce, ona sa Tabove slike mi je nekako ...najbolja...

Nije sto je Tab admin, vec stvarno.....:per:

ja sam kroz to takmicenje sproveo jedan mali eksperiment..namerno sam okacio staniju u kupacem bas da vidim da li ce zene glasati za nju..i uglavnom su je izbegavale...
:think: ljubomora? :mrgreen:

Ova slika br. 7 je vec jednom bila bila prikazana na ovom pdfu - vec mi je jednom bilo muka pa je se zato i secam :roll:

frau silovicka omanuli ste, ta fotka nije bila nikad prikazana na ovom forumu :)

Eto kako Tab razmislja :roll: Ne verujem da su zene na ovakvo jeftino „droljasto“ izdanje ljubomorne.

a kad ne kapirate zezanje onda nemojte ni da se javljate :)

tako je..ima jos jedna..okaceno pre skoro dve godine :)

nesto si htela da kazes?

nekad mislim da se zestoko palis na mene koliko skaces na sve sta napisem .. da sam na mestu tvog muza zabrinuo bih se :mrgreen:

Jesam.Da radiš isto što si kod drugih(konkretno i u mom slučaju) svojevremeno kritikovao.Fotografije su iz iste serije,Prepoznatljive.
I onda si mi dodeljivao lepe epitete,tako da me ni ovo,sada napisano,ne začuđuje.:roll:

Jesam.Da radiš isto što si kod drugih(konkretno i u mom slučaju) svojevremeno kritikovao.Fotografije su iz iste serije,Prepoznatljive.
I onda si mi dodeljivao lepe epitete,tako da me ni ovo,sada napisano,ne začuđuje.:roll:

toliko zelis da mi oponiras da namerno ili u slepilu slucajno ne primecujes cinjenice.

tvoja fotografija koja je povucena je bila okacena 2 dana pre takmicenja..ovo je bilo okaceno pre skoro dve godine.

ja znam da ti volis sve stvari vezane za mene pa i pamtis sta sam gde kacio ali drugi nisu takvi fanatici i sigurno je da niko od ovih koji su glasali nisu znali da sam pre dve godine kacio slicne fotografije :)

i sudske kazne zastare za dve godine a nece fotka za takmicenje :)

toliko zelis da mi oponiras da namerno ili u slepilu slucajno ne primecujes cinjenice.

tvoja fotografija koja je povucena j bila okacena 2 dana pre takmicenja..ovo je bilo okaceno pre skoro dve godine.

ja znam da ti volis sve stvari vezane za mene pa i pamtis sta sam gde kacio ali drugi nisu takvi fanatici i sigurno je da niko od ovih koji su glasali nisu znali da sam pre dve godine kacio slicne fotografije :)

i sudske kazne zastare za dve godine a nece fotka za takmicenje :)

Upravo se radi o tome,"frau silovicka"se sećala,i odatle je sve krenulo.Da si joj kulturno odgovorio,bez vređanja,ne bih se ni javila.Ovako nisam mogla da ti odolim.:mrgreen:

a ne ti se javljas jer zelis da probas da se intelektualno nadmudris sa clanom mesne ali ti to slabo ide :)

takodje preskocila si bitnu stavku da napomenes a jasno sam to napisao.. od nove godine bas da bi se izbegle takve situacije zabranili smo da se fotografije kace na takmicarskoj temi (osim onih sa interneta koje objasnjavaju ili pojasnjavaju temu) i zabranjuju se samo one na drugim temam koje su ocigledno identicne a kacene su tokom takmicenja..uostalom sve jasno pise za one dobronamerne ..onim zluradim ne vredi ni crtati

http://forum.krstarica.com/showthre...BAVESTENJA?p=27539937&viewfull=1#post27539937

sto se tice prepoznatljivosti...nije samo emociji dskvalifikovana..diskvalifikovana je jos nekima samo sto to nisi spominjala iz tebi dobro znanih razloga.
medjutim to pravilo ne vazi od kada smo zabranili kacenje fotografija na temi na kojoj se postavlja zadatak jer time preskacemo opasnost slanja fotografije iz iste serije. sad se odbijaju samo ocigledno slicne fotografije koje su kacene tokom takmicenja, mislim da sam to i napisao na nekoj temi..nebitno.. eto da znate.. pravilo prepoznatljivosti ne vazi jos od pocetka ove godine dok pravilo o zabrani kacenja fotografija na temi i dalje stoji.

a oko uvreda..njen post je editovan jer je pisala vrlo ruzne stvari....stvari koje ne prilice jednoj zeni a takav recnik se moze naci po ulicnim birtijama.. tako da nemoj o tome da je moj odgovor njoj bio uvredljiv...bas suprotno..nista uvredljivo nisam rekao osim da ako ne kapira salu i zezanje da se ne javlja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back