Проглашење победника такмичења на тему ПАР

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...da...:eek:

Moderacijo, izvinjavam se, bilo je jache od mene....da priznam...Koperfild je rezhirao....

Mene onaj moderator Mo... neće da banuje.
Uvek mu pohvalim slike, to mi je omiljeni moderator, svi drugi su džabolebaroši, a on čovek pravi slike i to dobre.
Ovom prilikom upućujem pozdrave, :ljub: :heart: i ostale rekvizite u vidu smajlija moderatoru Mo... (ne znam mu puno ime) a on, ako mu nije žao, neka nas kazni i neka obriše ovako lep post.

Necemo nikoga da banujemo, osim ako na to ne budemo primorani..
Rekli smo da je ovo proglasenje ovog puta malo drugacije od onog na koje ste navikli
Cim se sami takmicari jave, objavicemo i autore fotki br. 1, 3 i 11..

- - - - - - - - - -

Cestitam pobenicima i svim ucesnicima :klap:

Poslednja izmena:
Obavestenje:

Nemi Sufler koja vise nije moderator na Fotografiji,

bila je organizator ovog takmicenja.Od 9.2. nije dolazila na Forum
pa samim tim nije ni ovo takmicenje dovela do kraja.
Kako nismo znali autore fotografija, jer su fotografijre slate njoj
..bili smo prinudjeni da na ovakav nacin objavimo pobednike
Zato molim autore fotografija br. 1, 3 i 11 da se jave ..
Izvinjavamo se svim korisnicima i ucesnicima takmicenja

Hvala na razumevanju

drugo mesto
slika 3
44 poena

Sve cestitke jabajagi, sjajan i prelep rad.( ruku na srce tipovao sam da je ovo odradio moghrion )

Njihove fotografije su upravo razlog zbog cega vredi posecivati i aktivno ucestvovati u ovakvim temama .

Da se nesto nauciti .,

S tim u vezi , bilo bi lepo da recimo postane praksa da nam pobednik takmicenja u kracim crtama kaze s kojim aparatom , objektivom , sa kakvim je parametrima i u kojim uslovima ( da li je koristio i kako neko vestacko osvetljenje i sl ) je nastala ta fotografija .

Kad sam se vec raspricao , a da me mozda ne bi pogresno shvatili da kazem da sam prezadovoljan rezultatom , posebno sto mi je ovo tek drugo takmicenje i da cu i dalje aktivno ucestvovati , glasacu i komentarisacu ostale radove ali svoje vise slati necu , bar dok vidno ne popravim njihov kvalitet ( a to je i skopcano sa kupovinom nekog boljeg tela ) kako bih mozda ozbiljnije " pripretio " ovde vec afirmisanim ucesnicima .

Hvala i pozZz . . .

Ja čestitam učesniku LepoJebiTifin..na drugom mestu, za njega sam isto glasala, i ja smatram da ne treba da odustaje od fotografisanja! :klap:

Fotoaprat daje slici savršenstvo možda u vidu tehničkih performansi, ali stvaralac uz pomoć svoje kreativnosti, mašte, i ličnog smisla za lepo, daje fotografiji lični pečat, emociju i ton!
...inače bi svaki škljocaj savršenim fotoapratom bio umetnost..

Ali to je samo moje skromno mišljenje! :hvala:

Poslednja izmena:
Ja čestitam učesniku LepoJebiTifin..na drugom mestu, za njega sam isto glasala, i ja smatram da ne treba da odustaje od fotografisanja! :klap:

Fotoaprat daje slici savršenstvo možda u vidu tehničkih performansi, ali stvaralac uz pomoć svoje kreativnosti, mašte, i ličnog smisla za lepo, daje fotografiji lični pečat, emociju i ton!
...inače bi svaki škljocaj savršenim fotoapratom bio umetnost..

Ali to je samo moje skromno mišljenje! :hvala:

Potpisujem ^ :aha:

Nama glasačima, običnim smrtnicima, drago je kad imamo ponuđen veći izbor.. :)

...potpisujem...:aha:
Zahvaljujem na pohvalama, uzvratjam bez obzira shto sam imala druge favorite...:)

Ne razumem zashto odustati?
Drugo mesto je sjajan plasman...takodje ne razumem da se od ponudjenih 12 slika glasa za jednu, a tome je prethodilo takmichenje na kojem je kolega takodje bio opredeljen za jednu fotografiju...time se uskratjuju glasovi autoru ko god on bio...

Moje skromno mishljenje je; ako glasam, glasatju po sistemu 5, 4, 3, 2, 1....ili 3, 2, 1...sa komentarom ili bez...

Poslednja izmena:
Ideja je (meni bar vidljiva)....a bilo je i komentara nalik mojoj zamisli, zapravo su zaljubljeni par, niti veliki ekser tuche malog eksera, niti mali ekser poseduje osobine iz slokijevog navoda, naravno, dozvoljavam da oko posmatracha vidi kako vetj vidi...:)

Onaj mali ekser se tako savio da ta ranjivost meni više liči na pokušaj ženskog bića da se zaštiti od nekog nasilnika.:(
Slonče vidi da je veći ekser ženskog pola, verovatno, pitaćemo ga.
Svako vidi sliku na svoj način, najbitnije je da je slika dobra čim je višeznačna.

Krenula i ja ovo da napisem, izgleda dobro poznajemo Slokija. :lol:

Doduse imao je i neka renoviranja po kuci, moguce da je navukao (ne/objasnjiv) strah od eksera. :lol:

...jeste, interesantno je...a ja samo josh pesmu nisam otpevala koliko sam opisivala...:lol:

- - - - - - - - - -

uzmi veliki ekser
i oblak što nebom hita
zakucaj čvrsto nad gradom
da nikud ne odskita

uzmi veliki ekser
sačekaj da padne veče
zakucaj dunav za pesak
da nikud ne oteče

uzmi veliki ekser
pa kad završiš sve to
zakucaj juli za zemlju
da uvek bude leto

uzmi veliki ekser
i radošću naoružan
zakucaj svaki svoj osmeh
da nikad ne budeš tužan!

:aha:

...jeste, interesantno je...a ja samo josh pesmu nisam otpevala koliko sam opisivala...:lol:

- - - - - - - - - -

uzmi veliki ekser
i oblak što nebom hita
zakucaj čvrsto nad gradom
da nikud ne odskita

uzmi veliki ekser
sačekaj da padne veče
zakucaj dunav za pesak
da nikud ne oteče

uzmi veliki ekser
pa kad završiš sve to
zakucaj juli za zemlju
da uvek bude leto

uzmi veliki ekser
i radošću naoružan
zakucaj svaki svoj osmeh
da nikad ne budeš tužan!

:aha:

Bože Jago što je ovo lepo :zaljubljena: :klap:

Tako je, svi treba da opevaju ili opišu svoje remek delo! :lol:

Meni se nije svideo nov nacin proglasenja pobednika .

Taze sam na forumu , mnoga takmicenja sam propustio i zato sad lepo ulazim u ARHIVU TAKMICENJA , pogledam teme PROGLASENJE POBEDNIKA i tu ko na dlanu lepo pregledno vidim prva tri mesta tj ono sto je bilo najvrednije na toj temi po vasem misljenju .

Zamislite samo da je od ranije bila praksa kao na ovoj temi da se takmicari sami javljaju , pa onda oce nece , pa sta ako se iz nekog razloga takmicar uopste ne javi , pa saznas ime takmicara pa se vracas nazad na TAKMICENJE NA TU TEMU da bih uopste video o kojoj se fotografiji radi . . . . to su onda igre bez granica .

PROGLASENJE POBEDNIKA bi trebalo da bude pregledno , kao i do sada , svi mi koji smo bili deo ove price sada znamo ko je pobedio i kako je izgledalo ali stavite se u poziciju nekoga ko ce sa zakasnjenjem sve ovo citati , ima da igra zmurke i skace sa strane na stranu ne bi li nekako povatao konce ?

PozZz . . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back