Проглашење победника такмичења на тему Огледало

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Збир каже следеће

Прво место
99 поена
фотографија 7

Moghrion

Друго место
68 поена
фотографија 8

jabajagi

Треће место
40 поена

фотографије
2 и 6

smokva

Poli46

Четврто место
29 поена
фотографија 1
Brajan Koen

Пето место
26 поена
фотографија 3
kisela bombona

Шесто место
19 поена
фотографија 4
Arianna

Седмо место
13 поена
фотографија 5
Nina

Осмо место
8 поена
фотографија 10
Tol

Девето место
7 поена
фотографија 9
Regina Mills

Хвала и честитам

:kpozdrav:

oooo znaci romantika je pobedila :klap:
cestitam svima

Твоју фоткицу сам о`ма препознала :D

Честитка победнику и свим учесницима!:klap:
Све су фотографије на неки начин лепе. Мени се највише допала она под бр.10

• Podržavam
Reactions: Tol
Imam zamerku, već odavno se preferira stil fotografija za modne časopise uz dodatak digitalne obrade . Naravno da je fotografija pobednika vrhunska, ali to su za mene "industrijske" fotografije, one koje idu u magazine .Lično glasam za ono što može da bude na kalendaru koji će te gledati mesec dana, za naslovnu stranicu neke knjige ili kao wallpapers na kompu. Ne tražim da se slažete sa mojim stavom , ali ono za ŠTO glasam nije vrhunski kvalitet , već nešto što se može gledati sa opuštanjem.

Imam zamerku, već odavno se preferira stil fotografija za modne časopise uz dodatak digitalne obrade . Naravno da je fotografija pobednika vrhunska, ali to su za mene "industrijske" fotografije, one koje idu u magazine .Lično glasam za ono što može da bude na kalendaru koji će te gledati mesec dana, za naslovnu stranicu neke knjige ili kao wallpapers na kompu. Ne tražim da se slažete sa mojim stavom , ali ono za ŠTO glasam nije vrhunski kvalitet , već nešto što se može gledati sa opuštanjem.

Slažemo se, kvalitet za naslovnice je izvanredan kod pobednika, što bi rekli anglo-saksonci : mirrors candle box...A neko voli da uživa u jednostavnim slikama koje ne može u toku dana da vidi, a prolazi pored njih i onda su tu, nekad slikari, danas fotografi i te momente ponovno vraćaju u vidokrug, ljudima poput tebe.

Moje slike nisu obradjene ni na koji nacin,iz prostog razloga sto to ne umem,a i ne dopada mi se.
Sve fotke postavljam onako kako su snimljene,pa kako prodju..a i ove koje kacim po temama isto tako.

Nije poenta u dizanju ega u mogućoj pobedi...A prirodu niti jedan fotoaparat ne može da zameni i pogled očima u nju, koji god da je profesionalnog, amaterskog fotoaparata i kasnije obrade u photoshopu...Večeras sam bio na reci Tisi u sutonu i fotografisao, pardon, krao fotografije i šta sam dobio od svega toga...Dve dimenzije, a miris, vetar, temperaturu i daleko širi pogled ostavio iza sebe, teško, ne može sve da stane u lopovski džak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back