Проглашење победника такмичења на тему Мој поглед кроз прозор

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvo.. slicna tema je bila..
drugo jedna fotka je vec bila..
trece...kod postavljanje teme...kako i sta treba da se slika bilo je prvo da se vidi prozor posle da ne mora...

Nema potrebe dizati tenziju. Ova takmičenja treba da podstiču kreativnu diskusiju o fotografijama koje su se takmičile a ne da se cela stvar pretvara u paradu sujete, zavisti ili nekog pametovanja. Šteta bi bilo da ovaj skromni forrum postane džungla kao neki fotografski forumi na kojima sam bio i još brže pobegao sa njih.

P.S. Iskrene čestitke pobedniku :)

Ne radi se o novcu vec principu :mrgreen:

Sto se potpisa tice to stvarno ne vidim razlig zasto bi se slike potpisivale. Licno glasam za kvalitetnu fotografiju, a ne za Peru, Ziku i Miku. Takodje sam se na jednom od glasanja zgrozila kada sam dobila reputaciju od korisnice za ciju fotku sam tom prilikom glasala :zeek:

E sad, sto se ponistavanja tice, ni ja nisam za to, nego ako jeste prekseno neko pravilo onda tu fotku tj. korisnika treba diskvalifikovati.

Ne treba da se potpisuju. To što ti ne bi glasala za Peru ili Žiku ne znači da nema ljudi koji bi tako glasali. Pa da ima i jedan takav onda takmičenje gubi na validnosti. Ovo govorim iz iskustva sa drugih foto foruma gde se glasanje i pobednici neke teme svodi na komediju i cirkus. Ne smatram da sam neki par excellance fotograf ali je i meni samo nejasno kako na pomenutim forumima NIKADA nisam dobio ni jedan jedini bod (slike su se potpisivale). Dok su forumski starosedeoci koji imaju gomilu prijatelja na forumu osvajali prva mesta i besomučno divljenje fotografijama koje su i umetniči i tehnički bezvredne.

Nema potrebe dizati tenziju. Ova takmičenja treba da podstiču kreativnu diskusiju o fotografijama koje su se takmičile a ne da se cela stvar pretvara u paradu sujete, zavisti ili nekog pametovanja. Šteta bi bilo da ovaj skromni forrum postane džungla kao neki fotografski forumi na kojima sam bio i još brže pobegao sa njih.

P.S. Iskrene čestitke pobedniku :)

Slazem se da ne treba dizati tenziju i da je ovo jedan vid zabave i druzenja, ali ovo je ipak takmicenje sa pravilima. A jedno od njih je ocigledno prekrseno.

Takodje sam se na jednom od glasanja zgrozila kada sam dobila reputaciju od korisnice za ciju fotku sam tom prilikom glasala :zeek:
ne shvatam zašto si se zgrozila...ako te nešto neočekivano obraduje - ti se ne zahvaljuješ?

Meni je izgledalo kao mito & korupcija :zper:

mito i korupcija se uvek dešava pre događanaja (glasanja, na primer)....a pošto ovde je ipak sve samo rekreativno, ne shvatam ovakve kvalifikacije, bez obzira o kome se radi :aha:

inače, pravilo jeste prekršeno i ono što je jasno u pravilima (za ovakav slučaj) je da dolazi do diskvalifikacije, što je moghrion i uradio...pa se plasirao na prvo mesto :D

Poslednja izmena:
ne shvatam zašto si se zgrozila...ako te nešto neočekivano obraduje - ti se ne zahvaljuješ?

mito i korupcija se uvek dešava pre događanaj (glasanja, na primer)....a pošto ovde je ipak sve samo rekreativno, ne shvatam ovakve kvalifikacije, bez obzira o kome se radi :aha:

To je isto kao kada politicar posle izbora izadje i kaze "hvala svima koji ste glasali za mene".

Sta ja znam, meni je bzvz zvucalo :(

Spremio sam klonove....:zloca:

Ni da sam sam na takmicenju i onda bi mi izmaklo prvo mesto jer bi Tab tada proglasio takmicenje za nevazece! :sad2:

Možda si greškom poslao fotku koju si već kačio nesvestan da soi je već kačio. zato bi možda moderator pre glasanja trebao da proveri (mada je to teško) da li su slike već kačene pa da upozori takmičara da fotografiju zameni....

oj Bože dragi koliko ste čangrizavi :aha:

šta biste uradili tek u reali kada se ovde toliko eksponirate i mrsomudite na sitnicama

glasanje je takvo kakvo jeste i možeš da postaviš nabolji kvalitet-ako ga posmatrač ne prepozna-"džaba ste krečili"
znači, igra je važna i lični uspeh da se snimi najbolje moguće i odgovori zadatoj temi..ostalo je sve glupost

oj Bože dragi koliko ste čangrizavi :aha:

šta biste uradili tek u reali kada se ovde toliko eksponirate i mrsomudite na sitnicama

glasanje je takvo kakvo jeste i možeš da postaviš nabolji kvalitet-ako ga posmatrač ne prepozna-"džaba ste krečili"
znači, igra je važna i lični uspeh da se snimi najbolje moguće i odgovori zadatoj temi..ostalo je sve glupost

e, kad žensko kaže da smo čangrizavi onda stvarno treba da se zamislimo :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back