bakyy
Aktivan član
- Poruka
- 1.787
Blajbi, ne vredi ti ni da glasas za sebe, eto postavio si najlepsi mogici pogled kroz prozor, ja bar lepsi pozeleti ne mogu, a ljudi glasali za pogled iz zatvora..,
Cudo nevidjeno
Cudo nevidjeno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo.. slicna tema je bila..
drugo jedna fotka je vec bila..
trece...kod postavljanje teme...kako i sta treba da se slika bilo je prvo da se vidi prozor posle da ne mora...
Ne radi se o novcu vec principu
Sto se potpisa tice to stvarno ne vidim razlig zasto bi se slike potpisivale. Licno glasam za kvalitetnu fotografiju, a ne za Peru, Ziku i Miku. Takodje sam se na jednom od glasanja zgrozila kada sam dobila reputaciju od korisnice za ciju fotku sam tom prilikom glasala
E sad, sto se ponistavanja tice, ni ja nisam za to, nego ako jeste prekseno neko pravilo onda tu fotku tj. korisnika treba diskvalifikovati.
Nema potrebe dizati tenziju. Ova takmičenja treba da podstiču kreativnu diskusiju o fotografijama koje su se takmičile a ne da se cela stvar pretvara u paradu sujete, zavisti ili nekog pametovanja. Šteta bi bilo da ovaj skromni forrum postane džungla kao neki fotografski forumi na kojima sam bio i još brže pobegao sa njih.
P.S. Iskrene čestitke pobedniku![]()
ne shvatam zašto si se zgrozila...ako te nešto neočekivano obraduje - ti se ne zahvaljuješ?Takodje sam se na jednom od glasanja zgrozila kada sam dobila reputaciju od korisnice za ciju fotku sam tom prilikom glasala![]()
Meni je izgledalo kao mito & korupcija![]()
ne shvatam zašto si se zgrozila...ako te nešto neočekivano obraduje - ti se ne zahvaljuješ?
mito i korupcija se uvek dešava pre događanaj (glasanja, na primer)....a pošto ovde je ipak sve samo rekreativno, ne shvatam ovakve kvalifikacije, bez obzira o kome se radi![]()
jos samo da se diskvalifikuju prva dva pa da jaga i ja izbijemo na prvo mesto![]()
Обзиром на то да победа ипак није моја,могли би ово гласање да преведемо у мини гласање на име нове теме... па, имали ко неки предлог?
Ja bih prtedlozio da ucesnici mogu glasati i za svoje fotografije.
Da i ja vec jednom pobedim.![]()
ako imas jedno 50 klonova mozda i pobedis![]()
Spremio sam klonove....
Ni da sam sam na takmicenju i onda bi mi izmaklo prvo mesto jer bi Tab tada proglasio takmicenje za nevazece!![]()
oj Bože dragi koliko ste čangrizavi
šta biste uradili tek u reali kada se ovde toliko eksponirate i mrsomudite na sitnicama
glasanje je takvo kakvo jeste i možeš da postaviš nabolji kvalitet-ako ga posmatrač ne prepozna-"džaba ste krečili"
znači, igra je važna i lični uspeh da se snimi najbolje moguće i odgovori zadatoj temi..ostalo je sve glupost
igra je važna i lični uspeh da se snimi najbolje moguće i odgovori zadatoj temi..ostalo je sve glupost