Проглашење победника такмичења на тему Мој поглед кроз прозор

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Ево резултата

Прво место је због указа о непоштовању једног од основних правила (Забрањено је слати фотографије које су већ биле постављане на Форуму Крстарице)
Укинуто аутору...
Па се тако остали радови померају за једно место горе

Прво место ДИСКВАЛИФИКОВАНО
51 поен
фотографија 3

dreamer09

Прво место
30 поена
фотографија 10

Moghrion

Друго место
28 поена
фотографија 7

misionar

Треће место
25 поена
фотографије 5 и 11

jabajagi и smokva
(Новосадски лоби хехе)

Четврто место

20 поена
фотографија 8
Modesti B.

Пето место
16 поена
фотографија 1
Arianna

Шесто место
15 поена
фотографија 2
BLAJBI

Седмо место
10 поена
фотографије 12 и 13
Tol и Trinitty

Осмо место
9 поена
фотографија 6
Karpoš11

Девето место
7 поена
фотографија 9
Nina

Десето место
без поена
фотографија 4
fenix12345

Честитам и хвала

Poslednja izmena:
Шта знам... нисам неки који се разуме, али... доста њих је гласало, баш за њу тако да ипак остаје оно да је лепота у оку посматрача...
Мени је ова друга (моја) рецимо.. за неко пето, шесто место...реално има и бољих... али...чудно је гласачко тело овде...

Па, како то промашена?
Поглед је кроз прозор на обе стране а чујем да има и не баш веселе околности око... бивствовања с оне стране стакла...

Ovo sto Dzordzi napisa - mora da isprica pricu. Ja licno vidim samo neku mrlju. Mora da mi zapadne za oko. Da ima iskru.

Pri tom i tehnicki mi nije najjasnije sta je pisac hteo da kaze. U redu je staviti neki od efekata, ali meni ovo stvarno deluje "mnogo hteo mnogo zapoceo".

Tvoja je inace ok.

Опет велим... највише зависи од оног ко гледа... мени је слика сасвим фина а колико ми се чини... овде није много петљано око слике...
дечак у фокусу, рефлексија оног од споља, на прозору и ван фокуса... аналогни ефекат хехе

Опет велим... највише зависи од оног ко гледа... мени је слика сасвим фина а колико ми се чини... овде није много петљано око слике...
дечак у фокусу, рефлексија оног од споља, на прозору и ван фокуса... аналогни ефекат хехе

Ljudska psiha tesko podnosi preklapanja ovog tipa, mislim da je zbog te mistike koju reflektuje (pomesani momenat "unutra i spolja") nekima nejasna i odbojna.

Шта знам... нисам неки који се разуме, али... доста њих је гласало, баш за њу тако да ипак остаје оно да је лепота у оку посматрача...
Мени је ова друга (моја) рецимо.. за неко пето, шесто место...реално има и бољих... али...чудно је гласачко тело овде...

a gde je tvoja slikana?deluje tako...:sad2: mene bi bilo strah da tu zivim

- - - - - - - - - -

Па, како то промашена?
Поглед је кроз прозор на обе стране а чујем да има и не баш веселе околности око... бивствовања с оне стране стакла...

jel mozemo i mi da cujemo pricu?sad si me zainteresovao

Ljudska psiha tesko podnosi preklapanja ovog tipa, mislim da je zbog te mistike koju reflektuje (pomesani momenat "unutra i spolja") nekima nejasna i odbojna.

Има смисла...

a gde je tvoja slikana?deluje tako...:sad2: mene bi bilo strah da tu zivim

jel mozemo i mi da cujemo pricu?sad si me zainteresovao

А зашто тако?:D
То је сликано у стационару у Рибарској бањи... неке од протеклих зима... релативно скоро...
руку на срце, јесам и ја био у неком чудном расположењу и под неким утиском, па се то и на слици... види...
Е сад.. што се приче тиче...
За то би већ требали да сачекамо аутора...

Има смисла...

А зашто тако?:D
То је сликано у стационару у Рибарској бањи... неке од протеклих зима... релативно скоро...
руку на срце, јесам и ја био у неком чудном расположењу и под неким утиском, па се то и на слици... види...
Е сад.. што се приче тиче...
За то би већ требали да сачекамо аутора...

tvoja deluje kao da ce se u sumi desiti nesto mnogo strasno....:aaa:
:lol:
bez obzira sto me plasi,meni je usla u prve tri

prvo.. slicna tema je bila..
drugo jedna fotka je vec bila..
trece...kod postavljanje teme...kako i sta treba da se slika bilo je prvo da se vidi prozor posle da ne mora...
ајд, сад...
прво - Која и кад?
друго - Која и кад?
треће, која од ових није сликана кроз прозор?

To zbog nekih sto misle da je horor prica..e pa nije horor vec komedija :lol:

poslacu ti pp pa ti odluci da li je to za siroke mase..i da li sam u pravu..:mrgreen: a jesam :lol:

a sto se tice..treceg....nisam rekao da nije slikano sa prozora..vec je bilopar pitanja...da li da se vidi prozor ili ne....

Korektno je bilo da se vidi.

Korektno je bilo da se vidi.

ja sam razumeo da treba da se vidi...jer je bilo par pitanja..u vezi toga ..posle je ispalo da ne mora....nije ni bitno dali se vidi ili ne...bitan je pogled ...
kao sto su mnogi primetili.. ima sve manje fotografija i ucesnika...zbog cega..jedan od razloga je...ti meni ja tebi....i kalkulisanje u glasanju..
ovog puta nisam glasao..a glasao bi samo za fotke 9 i 10 ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back