Проглашење победника такмичења на тему Град ноћу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.010
Резултати су следећи

Прво место
55 поена
фотографија 3

Nina

Друго место
53 поена
фотографија 1

bakyy

Треће место
28 поена
фотографија 9

tab503

Четврто место
23 поена
фотографија 2
Arianna

Пето место
13 поена
фотографија 4
vučji čopor

Шесто место
11 поена
фотографија 7
toledo19

Седмо место
8 поена
фотографија 8
Poli46

Осмо место
7 поена
фотографија 11
електрика

Девето место
3 поена
фотографија 10
Regina

Десето место
без поена
фотографија 6
Karpoš11

Једанаесто место, дисквалификована
(39 поена)
фотографија 5
Moghrion

Честитам и хвала

Тема гласања је, као и све, пребачена у архиву...
ево и клик-словца

Poslednja izmena:
Дисквалификован, јер сам слику из исте серије поставио пре него је такмичење завршено... погубио кликере после проглашења за стару кућу, па претупио да може и она слика да иде...:hahaha:

А Тол, на шта мислиш?
На такмичење не могу да иду слике које су раније постављане на форуму...

Дисквалификован, јер сам слику из исте серије поставио пре него је такмичење завршено... погубио кликере после проглашења за стару кућу, па претупио да може и она слика да иде...:hahaha:

А Тол, на шта мислиш?
На такмичење не могу да иду слике које су раније постављане на форуму...

Bzvz, odlicna ti je fokta.

Cestitam pobednici :klap: ostalima na ucescu, fotografije su predivne.
P.S. Meni se nikad nije desilo da moj favorit pobedi, pa mi doslo da se manem, da ne baksuziram:think:

A ja sam dva puta glasala - jednom na Književnosti za najbolju pesmu i sad ovde i oba puta je moj favorit pobedio . Možda neko prepozna moj talenat pa me uzme u žiri :lol:

Čestitam svima :)

A ja sam dva puta glasala - jednom na Književnosti za najbolju pesmu i sad ovde i oba puta je moj favorit pobedio . Možda neko prepozna moj talenat pa me uzme u žiri :lol:

Čestitam svima :)
Ne razuemem, kakve veze u ovom slucaju igra talenat? Glasaju i oni "bez talenta" kao ja, recimo?
Vidis, svako se u necemu prepozna, pronadje nesto svoje licno, mozda imaginaciju kojoj je sklon u smislu da tako nesto zeli, sanja..itd.itd.
U svakom slucaju, ja ti zelim da te uzmu u ziri, zasto da ne? Ničim ne umanjujem uspeh prvoplasirane fotografije,naprotiv, lep detalj, smirujuci, na veoma lep nacin docarana ta smirenost, u velikom gradu mala oaza nocnog mira i lepote...Pozdrav za tebe i tvoj talenat:)

Ne razuemem, kakve veze u ovom slucaju igra talenat? Glasaju i oni "bez talenta" kao ja, recimo?
Vidis, svako se u necemu prepozna, pronadje nesto svoje licno, mozda imaginaciju kojoj je sklon u smislu da tako nesto zeli, sanja..itd.itd.
U svakom slucaju, ja ti zelim da te uzmu u ziri, zasto da ne? Ničim ne umanjujem uspeh prvoplasirane fotografije,naprotiv, lep detalj, smirujuci, na veoma lep nacin docarana ta smirenost, u velikom gradu mala oaza nocnog mira i lepote...Pozdrav za tebe i tvoj talenat:)

Za sve u životu je potreban talenat pa tako i za šalu :)

Još jednom čestitke svima i jako mi je žao što je fotografija br.5 diskvalifikovana.Vidim da je dobila dosta poena .Šteta :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back