Proglašenje pobednika na temu VRELINA

Poruka
51.037
Mislim da nikada nismo imali ovakvu situaciju:
priče 1 (Coco Bill) i 2 (Shonery) izjednačene (po 9 poena),
priče 3 (Sfyontul) i 4 (Napast) takođe izjednačene (po 12 poena). :)

Čestitam svim piscima, a pobednički tandem molim da se dogovori oko sledeće teme.

p.s. Nadam se da vam je septembarski povetarac pirnuo u leđa, te da će biti većeg odziva na novom konkursu.

Sad biste mogli malo i da diskutujete o pričama ...

A što se tiče priča, ja sam se uzdržao od komentara zato što bi bilo čudno da ne prokomentarišem samo jednu priču.
A znalo se koja je čija i bez toga zar ne?
Prva priča standardna Coco priča čak i da je napisana ekavicom znalo bi se. Fenomenalna mašta, fenomenalan stil i "šablon" što reče Sanja jednom,
ali relano većina nas piše na određeni način. Najzanimljivije mi je kad vidim da upotrebljavam potpuno iste rečenice, :O

Druga priča: najbolja Šonerijeva priča koju sam do sada pročitao. Iskreno me iznenadio i kraj sa ljudima.

Treća priča: priča za razmišljanje, najumnija od svih priloženih, priča.

Toliko od mene, drago mi je da konkursi počinju :)

A jel si znala sada da je priča 4 moja?

- - - - - - - - - -

Mislim da je priča stvorena za psihologiju, filozofiju i slično. Ali eto izazova...

- - - - - - - - - -

Kratka mi je priča sad moram da nađem neku grdno veliku sliku za blog XD

- - - - - - - - - -

Ne dozvoljava mi Krstarica da spamujem temu, sve mi poruke stavlja u jedno prozorče :sad2:

Bravo za tandem. :D

Senka? Moglo bi biti zanimljivo... :D

Žao mi je što nije bilo više priča, baš je nezgodacija kada mora da se glasa za 3 od 4 priče. Šta mislite da ako se dogodi ista situacija da glasamo za 2 od 4?

Ako se moje pisanje popravlja(pošto vam se dopadaju moje poslednje priče) onda je tu i velika vaša zasluga. Stiže vam moj naklon, dame i gospodo... :D

Back