PROGLASENJE POBEDNIKA na temu VINTAGE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve si odlicno izabrao i odlicna ta ideja sa grancicom ruzmarina:ok: ali nazalost, sve si poredjao i izgleda jako, jako namesteno a i pozadinu si trebao bolje da biras - naturel ili bela bi bila ... hm ... neka cipkica ili tako .... - mogao si celu fotku da napravis crno belu - moj ukus, a sada, svako radi kako mu se svidja pa nije lako pogoditi ukuse. Ali ja mislim da si ti stvarno dosta dobro odskocio i ako ovako nastavis onda ces i biti uskoro na celu (posle mene :mrgreen:) ... salica ;)

:plez:

- - - - - - - - - -

Vidim ja da ovde funkcionisu i rodbinske veze ..... :mrgreen:

ebiga, ne mozes ni da pobedis a da te odmah ne uvate u "kliku rodbinsku" dizvinete meni je to seljacki :(
Bravo nemki iako nije bila moj favorit u prvoj rundi..leleee STA ce da nam radi kda bude slikala sa Canonom :eek:

:D:DTolka carice! Ma kumovala mi Nina, pogresno mi ispisala ime ovde na proglasenju, otuda nase kumstvo. ;)
A znas li ti da sam ja kuma i pometenom? :D

cestitke pobednici i svim ucesnicima.

mali komentar, drago mi je da je pobedila VINTAGE fotografija a na vecini fotografija je bio vintage motiv, ali to je posledica diskusije pre pocetka takmicenja i zakljucka iz te diskusije da je dovoljan i stari motiv na novoj digitalnoj fotografiji.

pozdrav

Pobedila je moja ideja i prica fotografije, takav splet okolnosti.Sto se fotografije same tice naravno uradio je totalni amater u pravom smislu te reci... tj moja malenkost i to vam je sto vam je.
Iskreno, ne radujem se ni ja ovom prvom mestu, cak mi to para uvo.
Al'...eto ucestvovala sam posteno, igrala se najotvorenije i najiskrenije uzivala smisljajuci sta mozemo moj krsic i ja zajedno uraditi na zadatu temu.

Svesna sam ja da ste vi svi ovde veci poznavaoci fotografije od mene i da sam ja tek pocetnik i da tek ucim, i da jedino sto znam sigurno jeste da fotografiju volim, volim njene price, imam maste, ideje i volje da nacim sto vise.

bakyy hvala ti na ovom komentaru i podrsci, shvaticu to kao kompliment da sam eto ako nista drugo naucila sta je to vintage foto.

pozdrav i od mene. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back