PROGLASENJE POBEDNIKA na temu VINTAGE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.671
forma-copy-1.jpg

Cestitam svima koji su ucestvovali na ovom takmicenju

posebno pobednicima

1. Nemi Sufler sa fotkom br. 16
2. bakyy sa fotkom br. 8
3. lanavi sa fotkom br. 13

p.s.moderator Han van Zem je sprecen pa sam u njegovo ime i dogovoru sa njim proglasila pobednike

Jos jednom sve cestitke:klap:

Poslednja izmena:
... i naravno svim ostalim ucesnicima kompliment :)

Zahvaljujem isto svima koji su za baku glasali. Kad bi vi znali koliko me je ova zenica zamorila ... auuuu sto je brza bila, jedva sam je pratila...:lol: ... mora da je imala neki motorcic u patikama ha, ha .... Jako je tesko uskociti u ulogu paparacija i ovake "Snapshot" skljocati ... i nezgodno, totalno :rumenko: ali htela sam je obavezno ... na srecu nije primetila(dok drugi sigurno jesu :mrgreen:)

Zahvaljujem i na onoj jednoj nuli koja joj je udeljena :p ... mislim bolje jedna nego dve 00 (kao wc) :mrgreen:

- - - - - - - - - -

A sad mi izdaj, jesam li bila u pravu da je nepusac? :)

Poslednja izmena:
Pusac, strastveni, to je bila tvoja druga opcija...Samo dok se ideja radjala u pocetku nije imao cigaretu u ruci i nesto mi je stalno falilo.:confused:
Te puno ruku na fotki, te malo ruku :D:D Te daj svetla, te smanji svetla...I onda je bilo tek u kliku jednom: Daj cigaru, pali bre cigaru... daj dima...duvaj, duvaj :lol:...I eto, dim nismo naFatali...

Čestitam Nemi Sulferu...Nadam se da će ovo služiti kao podsticaj i želim ti da nastaviš srljati u progres :D

- - - - - - - - - -

Monarh sa fotkom br. 2 - i tu sam iznenadjena a i kao sto se vidi - pogresila sam. Deda pise baki - hoce da joj posalje ruzu ... :)
Nas Monarh je romanticna dusa :)

:D Nisam imao ni lulu ni naočare...to je izgleda neka baka pisala, ja sam samo naišao dok je ona otišla malo da prošeta :lol:

Cestitam pobednicima.....cmok, cmok, :cmok:

Iskreno - i zadovoljan sam i nisam svojim mestom na tabeli.

Zadovoljan sam sto sam se konacno PRIBLIZIO sredini tabele, a razocaran sam jer sam se nadao boljem plasmanu.... :confused:

Vise srece sledeci put.....:sad2:

Sve si odlicno izabrao i odlicna ta ideja sa grancicom ruzmarina:ok: ali nazalost, sve si poredjao i izgleda jako, jako namesteno a i pozadinu si trebao bolje da biras - naturel ili bela bi bila ... hm ... neka cipkica ili tako .... - mogao si celu fotku da napravis crno belu - moj ukus, a sada, svako radi kako mu se svidja pa nije lako pogoditi ukuse. Ali ja mislim da si ti stvarno dosta dobro odskocio i ako ovako nastavis onda ces i biti uskoro na celu (posle mene :mrgreen:) ... salica ;)

Poslednja izmena:
Ajde prvo čestitke prvoj trojci među kojima su bili i moji favoriti:worth: Posebno našoj SurFerki :lol: ( moram ti priznati da ja tebe stalno čitam kao surferku...iz prostog razloga što volEm surf muziku a i nekako ti stoji):D
Zatim čestitke i ostalim učesnicima pošto ..ako se ne varam Blajbi je rekao da nije zadovoljan fotkama ovaj put..ja opet smatram da takmičenje nikad nije bilo jače. Sve fotke su bile dobre!
Za neke me je iznenadilo što se nisu bolje plasirale..to moram da priznam( Npr Monarhova)...ali opet, bilo je baš gusto.
A KOLIKO STE KUKALI SUNCE VAM ŽARKO!
:lol:

!JO
Ploče su tatine zapravo ( mada sam ja to sve prisvojila i ploče i gramofon i sve pošto sam ogromni fan 60ih i 70ih), lenonke su moje :lol:
A zadovoljna sam porodicom, priznajem....ćale hipik , mama punkerka ( pošto je razlika u godinama veća) ...tako da ja sirota stvarno nisam mogla normalna da ispadnem uz takav sukob ideologija :lol:
I hvala za pesmicu :rumenko:
Nisam očekivala da je bakica tvoja ali mi je super što jeste pošto mi se ta fotkica isto jako svidela..:)

Hvala Emo! ;)

Cestitam i ja svim ucesnicima, kao sto vec rekoh bili smo majstori vintidzanstveni, svaka nam cast! :D

Nina me prekrstila u Nemog SuRfera. :confused:

Da me uzmes za kumu...:)
sinoc kada mi je Han javio da nece moci on da proglasi pobednika ..
u kasne sate sam sabirala i pravila tabelu pa sam i napravila gresku za koju se izvinjavam

Ispravila sam..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back