Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.820
Krvavi...Smislila temu.
Ispod kože.
![]()

- - - - - - - - - -
Samo koža?
Juhuuuuu!
Picele od "samokože" su trenutno hit!
Dvesto,tristo jevra-nema veze samokoža je to...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krvavi...Smislila temu.
Ispod kože.
![]()
Ili samo "koža", ako je "ispod kože" preteško.
Meni se prijaviš,kotizacija je 2oo Eu i pošalješ mi priču...Pod tvojim imenom je objavi Borka posle...Msm bude potpiš Vrela Cicojla...Hocu da napisem pricu. Kako da se prijavim?
Meni se prijaviš,kotizacija je 2oo Eu i pošalješ mi priču...Pod tvojim imenom je objavi Borka posle...Msm bude potpiš Vrela Cicojla...![]()
Very good.![]()
Reci mi uslove. Koliko redova i sl. da se ne raspisem.
KOnkurs još nije raspisan, a kada bude, onda će biti precizirani i uslovi.
Međutim, načelno se držimo pravila o max. 5000 karaktera. Radovi se šalju na p.p. moderatora koji organizuje konkurs, U konkretnom slučaju, to će biti moja koleginica Lanavi, koja će uskoro otvoriti konkurs.
Nadam se da cu moci tada da pisem. Ljubav je toliko bolna tema.
Nadam se da cu moci tada da pisem. Ljubav je toliko bolna tema.
samo da sa zakasnjenjem cestitam pobednicima, price su bila odlicne po mom misljenju, jedan od najboljih konkursa do sada sto s etice kvaliteta, a meni je tema izgledala bas tesko
kamenita-poklanjam ti vetrovitu zaveru, ionako izgleda kao da si je ti pisala, po obicaju![]()
samo da sa zakasnjenjem cestitam pobednicima, price su bila odlicne po mom misljenju, jedan od najboljih konkursa do sada sto s etice kvaliteta, a meni je tema izgledala bas tesko
kamenita-poklanjam ti vetrovitu zaveru, ionako izgleda kao da si je ti pisala, po obicaju![]()
apsolutno se slazem sa tobom CiconiProcitala sam pricu mAlava. Nazalost, meni se prica ne dopada. Prvo sto mi se svidelo je edukativna funkcija o vetrovima. Smatram da knjizevnost treba da ima edukativnu funkciju i mislim da je tu funkciju kod tebe ispunila nabrajanjem tih vetrova. Da je prica zanimljivija, mislim da bi se neko potrudio da pogleda sve te vrste vetrova, koji su nabrojani i tako naucio nesto o njima. Psovke u pricama su mi odvratne i nikada ne doprinose opustenosti, nego mi uvek deluju kao neko sredstvo kojim ce neko da se dopadne sirokim narodnim masama. Ideja sednice na kojoj ce se vecati o Srbiji mi nije zanimljiva ni kao sednica, a ni o Srbiji. Nema neke mastovitosti, niti nekog narocitog dubokog osecanja sa kojim bih se poistovetila. Negde me podseca i na neku junacku pesmu, ali koja je ispricana u prozi. Kao neke teze i anti-teze.
apsolutno se slazem sa tobom Ciconi
jedina si dala duboki i kriticki osvrt na moju pricu, hvala ti na tome, trudicu se da izvucem pouku iz obvoga sto si mi predocila i da na narednom konkursu budem bolja![]()