Proglašenje pobednika na temu "Vetrovi"

Ozbiljno ti kažem...Ybg,crkla Šonetu đumara i slavili u kafiću parastos-ja reko na moj račun jer sam kujicu voleo
ko sestru rođenu tj.nerođenu i Gliša mi račun tu negde dvaes ljadi za te pivkane...Nije u redu da i ja ne profitiram bar za četir ljade
za večeras za kafućine i točena...:mrgreen:
Moram nekog da navatam-zvini ybg-nagazila si crtu...;)

Reci mi uslove. Koliko redova i sl. da se ne raspisem.

KOnkurs još nije raspisan, a kada bude, onda će biti precizirani i uslovi.
Međutim, načelno se držimo pravila o max. 5000 karaktera. Radovi se šalju na p.p. moderatora koji organizuje konkurs, U konkretnom slučaju, to će biti moja koleginica Lanavi, koja će uskoro otvoriti konkurs.

KOnkurs još nije raspisan, a kada bude, onda će biti precizirani i uslovi.
Međutim, načelno se držimo pravila o max. 5000 karaktera. Radovi se šalju na p.p. moderatora koji organizuje konkurs, U konkretnom slučaju, to će biti moja koleginica Lanavi, koja će uskoro otvoriti konkurs.

Nadam se da cu moci tada da pisem. Ljubav je toliko bolna tema.

Nadam se da cu moci tada da pisem. Ljubav je toliko bolna tema.

Kakva ljubaf pobogu !?
Kakve to veze s "Kožom" ima?
Ima veze s kožnim picelama,jaknom bajkerskom (eno mi je puna nitni ispod pecaroške M D maskirne odeće na dnu pecaroškog ormana...),
kožnom tašnicom od kroke ili dzmije...
Kožne fotelje ne koristimo više jer maćori oštre nokte na njima i zube ponekad...A i ljubaf samo na eko koži sam već
i zaboravio kako je izgledala i bila doživljena...
Vi žene ne znate nešto pametnije od tih reproduktivnih aktivnosti? To sva filozofija u životu vašem?
Hajde malo o tome kako su dripci sjebali i kožnu i krznarsku industriju koje su nekad bile važne grane naše industrije...
I novosadska Avala bila poznata po dobrim kožnim picelama,a sad nosimo neke,sačuvaj me bože,treće talijanske
klase po njihovim visokim cenama...Ili skajčine iz Novog Pazara tj.Istanbula i Pekinga...
Kakva ljubaf kad su picele u pitanju...Nije mi ni do mene,a ne do ljubafi kad zažulja picela...

samo da sa zakasnjenjem cestitam pobednicima, price su bila odlicne po mom misljenju, jedan od najboljih konkursa do sada sto s etice kvaliteta, a meni je tema izgledala bas tesko
kamenita-poklanjam ti vetrovitu zaveru, ionako izgleda kao da si je ti pisala, po obicaju :lol:

Procitala sam pricu mAlava. Nazalost, meni se prica ne dopada. Prvo sto mi se svidelo je edukativna funkcija o vetrovima. Smatram da knjizevnost treba da ima edukativnu funkciju i mislim da je tu funkciju kod tebe ispunila nabrajanjem tih vetrova. Da je prica zanimljivija, mislim da bi se neko potrudio da pogleda sve te vrste vetrova, koji su nabrojani i tako naucio nesto o njima. Psovke u pricama su mi odvratne i nikada ne doprinose opustenosti, nego mi uvek deluju kao neko sredstvo kojim ce neko da se dopadne sirokim narodnim masama. Ideja sednice na kojoj ce se vecati o Srbiji mi nije zanimljiva ni kao sednica, a ni o Srbiji. Nema neke mastovitosti, niti nekog narocitog dubokog osecanja sa kojim bih se poistovetila. Negde me podseca i na neku junacku pesmu, ali koja je ispricana u prozi. Kao neke teze i anti-teze.

Procitala sam pricu mAlava. Nazalost, meni se prica ne dopada. Prvo sto mi se svidelo je edukativna funkcija o vetrovima. Smatram da knjizevnost treba da ima edukativnu funkciju i mislim da je tu funkciju kod tebe ispunila nabrajanjem tih vetrova. Da je prica zanimljivija, mislim da bi se neko potrudio da pogleda sve te vrste vetrova, koji su nabrojani i tako naucio nesto o njima. Psovke u pricama su mi odvratne i nikada ne doprinose opustenosti, nego mi uvek deluju kao neko sredstvo kojim ce neko da se dopadne sirokim narodnim masama. Ideja sednice na kojoj ce se vecati o Srbiji mi nije zanimljiva ni kao sednica, a ni o Srbiji. Nema neke mastovitosti, niti nekog narocitog dubokog osecanja sa kojim bih se poistovetila. Negde me podseca i na neku junacku pesmu, ali koja je ispricana u prozi. Kao neke teze i anti-teze.
apsolutno se slazem sa tobom Ciconi
jedina si dala duboki i kriticki osvrt na moju pricu, hvala ti na tome, trudicu se da izvucem pouku iz obvoga sto si mi predocila i da na narednom konkursu budem bolja :)

apsolutno se slazem sa tobom Ciconi
jedina si dala duboki i kriticki osvrt na moju pricu, hvala ti na tome, trudicu se da izvucem pouku iz obvoga sto si mi predocila i da na narednom konkursu budem bolja :)

Hvala i tebi. To je samo moje misljenje. Mozda se nekom i svidela prica zbog same price. Srecno na sledecem konkursu. Ja sam htela da pisem, i napisala sam pricu ne do kraja, ali nemam snage ni da je zavrsim, a ni da je objavim, jer je previse autobiografska. Ne stidim se svog zivota, nego mi se vracaju bolne uspomene.

Back