Proglašenje pobednika na temu USAHLOST

gost 382857

Aktivan član
Poruka
1.913
Rezultat glasanja:

1. Sojo......................................................................17 poena
2. Ester Oz...............................................................10 poena
3. 3:10 to Yuma.........................................................7 poena
4. wirdz....................................................................14 poena
5. sanja*...................................................................25 poena
6. ahajac..................................................................19 poena
7. Sfyontull................................................................8 poena
8. Dragoljub69.........................................................10 poena

sanja* je pobednik konkursa na temu "Usahlost". sanja* počinje da vlada i poetskim konkursom, pa vi vidite... z;)

ČESTITAM!!!! :vatromet::bravo::orkestar:

Dakle, sanja*, zadaj nam sledeću temu...
:sanke:

odmah me podsetilo na detour - snijeg

Svijet je prekrio snijeg
danas je praznik, Tin je ostao sam
jutros se predao grad
mi smo mrlje u bijegu na bijelome stijegu

Dobar razlog za smijeh bez previse boja
kad pobjegnu misli daleko odavde
za spasiti svijet nemam ideju
i sve je na kraju prekrio snijeg

Kao mi bio je ovdje, bio je ovdje
netko kao mi, bio je ovdje prije nas
netko kao mi bio je ovdje, bio je ovdje
netko kao mi, bit ce ovdje poslije nas

Sve je prekrio snijeg
nestalim putem ti me vodis na bal
ko davno predali grad
mi smo uvijek na ledu, a sve je u redu

Dobar razlog za smijeh u danu bez broja
sto ostaje isto kad odes odavde
za spasiti svijet nemam ideju
i sve je na kraju prekrio snijeg

Najs.

Meni je prvi na pamet pao Šantić, ali mi "Pretprazničko veče" nije od omiljenih, pa neću da je lepim.

Koji si ti folirant...(Tek sad skapirao da je ciklus dokov...)Ja te grdim što ne glasaš za petcu,kad ono ona nahvali
četvrtcu!Bem li ti...:hahaha::hahaha::hahaha:
No ,stvarno je pesmićica za okačiti u pretsoblje ko one Velimirovićeve izreke tipa "...U ovaj dom bla,bla..."z;)
Nekad sam i ja težio tim metafizikama,a onda jednom u Zemunu na keju bilo književno veče i sećanje na Miku Alasa...
Vratilo me mom Dunavu...:zstidljivko:

- - - - - - - - - -

auuhh, ja najgrđi... :neutral:

Ma boli te dupe ...s prednje strane...z;)
Tu sam i ja negde,a da viš međ mojim pecarošima! Drvlje i kamenje na mene kad krenem stih,al bez tambure!:hahaha:
Ovi su još i bože pomozi...

a ništa Drakče, kupujem štapove i pravac ribolov, nema vajde od moje pojezije,
vražja je to rabota :sad2:

nego, drma li nešto sad na ovu 'ladnoću ?

Nema sad ribe-u krtozima u dubinama se skupe i greju...Samo štuke moš loviti još koji dan u barama kroz rupe,ali
i one idu početkom februara u mrest pa zabrana ribolova na njih...To je lep zimski ribolov...

Nema sad ribe-u krtozima u dubinama se skupe i greju...Samo štuke moš loviti još koji dan u barama kroz rupe,ali
i one idu početkom februara u mrest pa zabrana ribolova na njih...To je lep zimski ribolov...

nekad sam išao sa bratom i drugarima koji su znali ovaj 'zanat',
znao sam čak i da vežem udicu, nataknem lepo mamac pa i upecam nešto,
mada ja sam više bio zadužen za roštiljanje dok se oni bakću tamo sa pecaljkama :D

ali da opušta, opušta, nema šta...reka i njen tok odvlači negativnu energiju i taj naboj

Back