- Poruka
- 388.671

Tablu je uradio kolega Ordinary Player..ja sam ubacila pobednicku sliku i rezultate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čestitam pobedniku, bravisimus i sve i da dodam da sam apsolutni šampion, znači ukupno sam najjača!
Zemko, svaka čas'![]()
Hjoj šta li će nova tema biti![]()
Potpuno zaslužena pobeda.Aj reci koju opremu i podešavanja si koristio, baš me zanima?
Све честитке за победу.Hvala
Kamera je SONY DSC-W215
podešavanja su:
shutter speed: 1/6 sec
aperture: F/2.6
focal lenght: 5 mm
ISO 400
Svetlo je dnevno, podloga je fascikla, pozadina je bočna strana kućišta mog kompjutera zatamnjena do crne u Photoshopu CS6.
Zvezdica je boje zlata, pehar je srebro, kao i novčići iz perioda kraljevine Jugoslavije, torbica je od kože.
Све честитке за победу.
Још један доказ у прилог тези о Мандушић Вуку, мада, и објективно, рекла бих да је овај апарат солидан за своју класу (нпр,при овој вредности ISO мање је шума).
Да ли би хтео да укратко објасниш тај поступак затамњивања позадине у ФШ, овде, или на оној теми о саветима?![]()
Zemo, sta je nova tema?
Pricaj!
Хвала. Али, исувише је мала фотографија, тако да се врло слабо види, заправо, ништа.Nadam se da je ovo okej.
Sklepao sam ga na brzinu.![]()
Хвала. Али, исувише је мала фотографија, тако да се врло слабо види, заправо, ништа.![]()