Proglašenje pobednika na temu ŠUMA

Baudrillard

Autošoven
VIP
Poruka
131.089
Dobro veče.

Rezultat glasanja je sledeći:

Priča br. 1 (rolo martins) - 12
Priča br. 2 (Sandveil dance) - 32
Priča br. 3 (Jennifer Jennin) - 5
Priča br. 4 (Konj_na_belom_princu) - 26

Čestitam svim učesnicima i Sandveil na pobedi po ko zna koji put, bravo!
Temu za sledeći konkurs ne moraš sada da zadaješ, pošto konkursi idu na pauzu do septembra.

Želim svim učesnicima na konkursima do sada da se zahvalim, takođe i onima koji su glasali.
Hvala i vidimo se u septembru (ako tada budem moderator :mrgreen:)

Bravo svima na divnim pričama:vatromet::bravo::orkestar:
Pa smisliću nešto do septembra...:malav:
Bau, jel mogu istu temu za oba konkursa?:zkez:
cat-congratulation-with-bunch-of-flowers-holiday-vector-12143141.jpg

giphy.gif

Evo tema za oba konkursa - Život kamenja.
Ako je previše tripozno može i Kamen ili bilo šta u vezi sa kamenjem.

Mada bih ja volela da date mašti na volju i oživite kamenje.:cool::heart:
Sad niko ne može da kaže - nisam imao/la vremena...:zper:
S :obozavam:, bas je lepa tema - u sustini, mnogo volem epsku fantastiku, ali u tome nisam uopste vicna
zato, smislila sam caku: kad si zadala temu, uzela sam jedan prazan list i svakoga dana od tada upisujem po jednu rec, kanda cu da sastavim neku crticu do septembra :malav:

haj ovde da vas pozdravim i izljubim, ne smem u kafanicu da zadjem, ostala sam bez dobrog konjaka (:tajna:cekam platu) :rumenko: :mrgreen: :lol:
a kako me ubija banalnost kuca-poso' vs. poso'-kuca, moram da nabavim bar pet min za nesto s nogu sa vama :cmok2: :zag: :heart2:

S :obozavam:, bas je lepa tema - u sustini, mnogo volem epsku fantastiku, ali u tome nisam uopste vicna
zato, smislila sam caku: kad si zadala temu, uzela sam jedan prazan list i svakoga dana od tada upisujem po jednu rec, kanda cu da sastavim neku crticu do septembra :malav:

haj ovde da vas pozdravim i izljubim, ne smem u kafanicu da zadjem, ostala sam bez dobrog konjaka (:tajna:cekam platu) :rumenko: :mrgreen: :lol:
a kako me ubija banalnost kuca-poso' vs. poso'-kuca, moram da nabavim bar pet min za nesto s nogu sa vama :cmok2: :zag: :heart2:
Ne mora fantastika.
Zato sam i rekla može i kamen.
Mlinski kamen, ugaoni kamen, kremen, primorska stena...
Imaš mnogo opcija...
A i vremena :heart:
:obozavam::cmok2:

Back