Proglašenje pobednika na temu SATIRA

Nema šta da se ljutim, prosto ne poznaješ biografije književnika pa ne znaš da mahom nisu patili od lažne skromnosti. ;)

Ovo gore, uostalom, nije pitanje skromnosti nego imanja kriterijuma po kojima se neko delo vrednuje.
Ne bih sebi dala tri poena ni kod Marginalca, ni kod Opasne igre (ne sećam se sad drugih konkursa, ali nije ni bitno) jer je bilo priča koje su po mojim (prilično jasnim) kriterijumima bolje (obično mi Bilova bude najbolja, i Don Hose je u vrhu, onda kada piše).
Govorim konkretno o ovom konkursu. :)
Ybte se ti I taj tvoj Bil s tim primedbama!:hahaha:
Iako su na mestu,zabole me I to da ih ispoštujem!
Što kaže ova moja veca:Nisam se smako!:mrgreen::hahaha:

Elem...Dam ja onom mom imenjaku I prijatelju pokojnom na čitanje zbirku ribolovačkih-kupusište jedno
otkucano za prijatelje I familiju u četri primerka da kruži I da se ne zaborave legende dunavske...Kad moj
prika vratio rukopis ono sve crvenim ispravljano I na marginama neke sitne primedbe...:mrgreen:
Ybmti kad se nisam oduzeo!
Nije bio normalan!
Kaže da je u dobroj nameri da mi pomogne!
Šta da mi pomogneš kretenu matori,mislio sam,a glasno nisam ni reč jer mi bio director škole kad sam klinac bio,a I
književni autoritet...
Upropasti mi primerak-kako da takav išaran ikom dam da čita pizdarije Crnog Steve ili čika Đure iz Čuruga?
Toliko o kolektorima!
(Kolektor je magistralna sabirnica fekalnih voda u urbanim instalacijama KAT-KOM...:mrgreen:)

Elem...Dam ja onom mom imenjaku I prijatelju pokojnom na čitanje zbirku ribolovačkih-kupusište jedno
otkucano za prijatelje I familiju u četri primerka da kruži I da se ne zaborave legende dunavske...Kad moj
prika vratio rukopis ono sve crvenim ispravljano I na marginama neke sitne primedbe...:mrgreen:
Da mi nije nekakav rod bio?
Ja sam to radila s pismima koja mi je drugar slao iz vojske.:malav:
Vrati se čovek, dođe na kafu, slučajno naleti na pismo i šlogira se.
"Dafaq, šta si im to radila?"
"Nije namerno, majkemi!"
"Kako nije namerno, pobogu?"
"Pa nije, refleksno je... refleksi su nevoljne, ergo nenamerne reakcije"
:lol:

Upropasti mi primerak-kako da takav išaran ikom dam da čita pizdarije Crnog Steve ili čika Đure iz Čuruga?
A mogao si da kažeš da si pijan pisao, a posle trezan sam ispravljao, niko ne bi zamerio :mrgreen:

Back