- Poruka
- 131.089
@Timosten, anonimni autor je prepustio tebi da zadaš temu za naredni konkurs.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, jednu temu.Sram te bilo
Da li imamo 2 teme za sledeci konkurs?
Bas zato volim ove konkurse, jer smo ovde svi da se igramo. Svi smo isti, amateri.Што се мене тиче, а верујем да ће се многи препознати, бавим се послом који нема везе са књижевношћу. Волим да читам, али је све мање времена за то. О писању и да не говорим. Цртице, или песме настају у тренутку инспирације, без посебне припреме, или накнадне дораде, тако да је све то прилично сирово, али што рече Паула, ми се овде играмо, не претендујемо на неке књижевне награде, иако буде и остварења која су на баш високом нивоу!
Распричах се рано јутрос...
Mislila sam na prirodnost u smislu bez nekog posebnog, tendencioznog doterivanja price, s tim i manje-vise, izbegavanje njene floskulicnosti. Ono, da nam je bitniji sadrzaj price od njene forme. Ta prirodnost, ono "iz prve ruke".Lično, ja bih voleo profesionalizam pošto tako nešto na srpskom internetu ne postoji, ali neću da kvarim zabavu.
Mada ne znam kako si povezala prirodnost sa tim, pošto se i u tim profesionalnijim uslovima traži prirodnost.
Eto, jos jednom ono pazi sta pozelis...Ljudi, ja stvarno mnogo volim ovaj nas knjizevni kutak i zato mislim da je ovo nasa mirna luka, nase pribeziste, i da smo ovde svi isti i oni koji jesmo i da treba to da postujemo, volimo i pazimo!
I mnogo bih volela da krenu da ucestvuju i @ariodante i @*pustinjakinja i @Red jer te cure predivno pisu! Fale mi, bas!
Odoh sad da perem sudove, vi budite tako
Ah @Mika Miko, #Teskoe!![]()
Pustinjakinjo, cestitam ti na pobedi!No, nisam na temi zbog hvalospeva i čestitiki.
Tu sam da se predstavim.
Anonimni autor - pustinjakinja.
Zašto anoniman ? Ovo sam uradila prvi put, prekršivši čak i svoju reč da na konkursima neću ni učestvovati.
I sve svoje principe. Za mene su razlozi opravdani, sasvim lični, a pri tom ne krše nijedno pravilo.
Čak ni ono etičko i moralno i ljudsko.
Razloge Vam neću navesti, jer mislim da nisam nikom dužna taj deo.
Potpuno su nebitni i nisu imali pozadinu loše namere.
Niti sam kukavica, niti neko ko ne stoji iza svojih reči, niti ću to ikad biti.
Toliko od pustinjakinje. Vi sudite po volji i sopstvenim ubeđenjima, nahođenju, principima, čemu god.
Na ovu temu ni reč više neću reći samo iz razloga koji me naveo da pošaljem priču i to kao anonimus.
Taj razlog se vas ne tiče.
Rekoh ja - moj favorit!Ko god da je napisao pricu broj 4.
![]()
Šta je tema?Početkom novembra.
Ne znam još uvek.Šta je tema?