Proglašenje pobednika na temu REKA

Poruka
51.037
Evo, dragi moji, kako ste glasali (a i niste se baš pretrgli :();
Priča br. 1 (Dragoljub) - 6 poena
Priča br. 2 (Lunja) - 15 poena
Priča br. 3 (mene ste verovatno prepoznali) - 16 poena
Priča br. 4 (Sandveil dance) - 11 poena

Moja priča prestigla je Lunjinu samo za poen, a pošto ja nisam glasala (jer su mi neki zamerali što sam glasala na prethodnim konkursima), osećam potrebu da kažem kako je Lunjina priča bila moj favorit, pa predlažem da ovog puta Lunja preuzme štafetu i zada temu. Pošto nemam privilegiju da, kao moderator, od Administracije dobijem titulu po izboru, neka ova odluka bude umesto te privilegije. Je l važi? - Važi. :cool:

Dakle, čestitam vam, a čestitam i sebi. Sad ću, u to ime, da popijem jedan gemišt i zavučem ruku u naš sef. Pare ću da uzmem a bombonjere, cveće i čestitke ... Poslužite se! :kolac::kafaz:

Svaka čas i nisam prepoznao...Zavela me bajka-četvorka...:lol:
Kao što sam i rekao,slab odziv i malo glasača...Da li je opšta kriza foruma ili je ljudima-piscima dojadilo ili se izlizalo...?
Tek,vidimo se,ako se vidimo na sledećoj temi-meni nije teško da napišem nešto,a i baš mi poslednje mesto i štima-tamo i jeste mesto elegijama...;)

čestitam ti, Borka, lepa priča, i hvala tebi na lepim rečima o mojoj crtici, a ostalima na glasovima i čestitkama :heart: :pivce:

tema ovamo, tema onamo, ostala sam bez ideja, sad ću se šlepam uz Dragčeta :lol:

svideo mi se Dragčetov predlog, a pošto i ja volim kratkice, neka je sledeća tema i slobodna i žanrovska - CRTICA
eto, nekoliko redaka o nečemu, o bilo čemu - jedna naša sažetost, naš emotivni naboj i doživljaj o sitnicama koje život znače

Poslednja izmena:

Back