Proglašenje pobednika na temu PUTOVANJE

Poruka
51.037
Ovako ste glasali:

Priča br. 1 (Wirdz) - 13 poena
Priča br. 2 (Coco Bill) - 14 poena
Priča br. 3 (sanja*) - 11 poena
Priča br. 4 (Sfyontull) - 31 poen
Priča br. 5 (Čovek bez imena) - 11 poena
Priča br. 6 ( Shonery) - 8 poena
Priča br. 7(Don Hose Fuentas) - 17 poena

Čestitam Sfyontull na ubedljivoj pobedi i predajem joj štafetu. :vatromet::orkestar:
Sfyontull, imaš čast da zadaš novu temu. :)

Čestitke i ostalim učesnicima! :D

p.s. Molim da neko proveri moju računicu.

Hvala!!! :srecan::srecan::srecan:
Mislim da su sve priče bile dobre, ali drago mi je da vam se moja dopala...
Nova tema je - Dvorac od peska. Moja jedanaestogodišnja ćerka kaže da je tema za decu... :lol: Ali vi ste svi maštoviti ljudi ( i žene ) pa se nadam da će vas inspirisati...
:heart::zag: - svima!

Priča mi je mnogo dopala i zbog maštovitih opisa i zbog nadrealizma koji nosi u sebi, a tek kad se shvati čemu nadrealnost, onda još više dobija na lepoti.
Čestitam, svaka čast.

Ljudi, ja sad tek našla odakle ću da kradem net (isključen od prošle nedelje :mrgreen: )
Žao mi što nisam glasala.

Čestitam SF, ali i Don Hoseu, čija mi je priča bila ubedljivo najbolja :)

To je odlomak iz jednog mog pisanija koje nikako da završim.
Kako ja praktikujem na forumu latinicu, priča napisana ćirilicom je samo kopirana iz tog romana, a u poslednjem momentu sam joj skrenuo tok kako bih joj dao neku završnicu. Ima ona svojih manjkavosti, pa i slovnih grešaka.

Hvala na visokom mišljenju o priči, ali ja bih je stavio na treće, ili četvrto mesto.

Ili još bolje, sa tobom bih delio treće mesto. :D Duhovita si, a priča ti je osveženje u našim mračnim temama vezanim za putovanje.

Na drugo mesto sam stavio dirljivu priču Čoveka bez imena. Rastužio me je. Lepo je obradio svaki detalj, perfektno.

- - - - - - - - - -

Umalo da zaboravim pingvine.:fdlan: Oni su tek bili vedra i šarmantna priča.

Čestitam! Sfy je ubica zmajeva! Sad ću na miru da pročitam sve priče.. (obaveze) Ja se zakuc'o u igra sastavi priču - tamo suvereno dominiram jer nema nikog sem mene i niko me ne ocenjuje ;)

Već sam dosta propustio, pokušaću da sagradim dvorac pa kako ispadne...

Pa ti voliš bajkovite motive... Ispašće dobro, samo pusti mašti na volju... :zag:

Na drugo mesto sam stavio dirljivu priču Čoveka bez imena. Rastužio me je. Lepo je obradio svaki detalj, perfektno.

Hvala na lepim rečima. Potrudiću se da buduće budu zanimljivije i malo, kreativnije :D
Ja sam se prilično dvoumio da li da 3 poena udelim tvojoj priči ili Šonerijevoj.
Tvoja je zanimljiva i veoma slikovita, ali mi je ona njegova nekako bila čudno simpatična :lol:
Sanjina mi se dopala jer sam i sam, inicijalno imao u planu nešto slično, a ona je tu istu ideju oblikovala na jedan interesantan, aktuelan način.
A Sfy - pa recimo da sam za prethodni konkurs pokušao da oformim priču utemeljenu na ideji sličnoj tvojoj (samo uz neku ideju brisanja grehova i resetovanja savesti nakon smrti i radjanja nove, čiste, slobodne duše), ali mi to nije pošlo od ruke, pa sam odlučio da istu i ne objavim. Način na koji si ti to izvela mi se izuzetno dopao, pa ti i udelih najviši broj poena.
Prva me je podsetila na malog princa :mrgreen:

Koko bile - priča je odlična, samo što ja nisam razumeo onu trešnju na kraju. Ali okej, to je već nešto do mene, valjda :confused:

Pingvini su mi bili hit... :D

Inače, baš mi se dopalo kako je Čovek bez imena obradio temu, ali mi je i dr Who bio prijatno osveženje.
Divno je što neki pišu ozbiljnije priče, neki duhovitije, red ovog, red onog i užitak je veći... :D

Sad, kad počnemo da zidamo kule od peska, to će biti nešto(što bi rekao uvaženi Đorđe Čvarkov)...

m_3436914_euOCeIVf21rp.jpg

Cestitam pobedniku!

Coco, nisam razumeo tvoju pricu, je l moze malo pojasnjenje?

I od mene čestitka pobednici, volim neobične ideje u pričama.

Što se moje priče tiče, ovo putovanje sam dodelio klasičnim turistima koji kreću na put naoružani znanjem iz turističkog prospekta i to je sve što o svojoj destinaciji znaju.
Naravno, ja volim da karikiram, pa sam za destinaciju odabrao Antartik, a jedino što na Antartiku za turiste može biti atraktivno su pingvini sa kojima je predviđena šetnja (piše u prospektu "frak obavezan"), sve ostalo je sneg i hladnoća, čak i u letnjem periodu.

Da bi priču iskarikirao do apsurda, ukinuo sam svojim turistima i tu jedinu atrakciju, pa su morali da čekaju pingvine za svoju šetnju dok se ne vrate iz lova, a čekanje se oteglo. Snežna belina i hladnoća rade svoj posao i na kraju dovode čoveka do halucinacija, tako je i moj jadni turista od usamljenog drveta u snegu video ono što bi rado voleo da vidi svojim turističkim umom, usamljenu trešnju u cvatu. :mrgreen:

I od mene čestitka pobednici, volim neobične ideje u pričama.

Što se moje priče tiče, ovo putovanje sam dodelio klasičnim turistima koji kreću na put naoružani znanjem iz turističkog prospekta i to je sve što o svojoj destinaciji znaju.
Naravno, ja volim da karikiram, pa sam za destinaciju odabrao Antartik, a jedino što na Antartiku za turiste može biti atraktivno su pingvini sa kojima je predviđena šetnja (piše u prospektu "frak obavezan"), sve ostalo je sneg i hladnoća, čak i u letnjem periodu.

Da bi priču iskarikirao do apsurda, ukinuo sam svojim turistima i tu jedinu atrakciju, pa su morali da čekaju pingvine za svoju šetnju dok se ne vrate iz lova, a čekanje se oteglo. Snežna belina i hladnoća rade svoj posao i na kraju dovode čoveka do halucinacija, tako je i moj jadni turista od usamljenog drveta u snegu video ono što bi rado voleo da vidi svojim turističkim umom, usamljenu trešnju u cvatu. :mrgreen:

ahaa, nije losa prica, ali sam bio njome potpuno zbunjen :)

Back