Проглашење победника на тему ПОКРЕТ (У ПОКРЕТУ)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Moghrion

Veoma poznat
Poruka
13.001
Гласање је донело следеће резултате

Прво место

59 поена

слика 4

bakyy

___

Друго место

55 поена

слика 6

jabajagi

___

Треће место

54 поена

слика 14

Trinitty

___

Четврто место

42 поена

слика 2

Arianna

_

Пето место

40 поена

слика 1

!ЈО

_

Шесто место

39 поена

слика 13

Тoledo19

_

Седмо место

36 поена

слика 5

BLAJBI

_

Осмо место

25 поена

слике 9 и 12

Moghrion
и Tol

_

Девето место

20 поена

слика 7

Karpoš11

_

Десето место

17 поена

слика 10

Nina

_

Једанаесто место

16 поена

слика11

tab503

_

Дванаесто место

13 поена

слика 3

Art Ista

_

Тринаесто место

12 поена

слике 8 и 15

Modesti B
и Вед

_

Честитам и хвала.

HVALA svima koji su mi dali 1, 2, 3, 4, i 5 poena, jako sam zadovoljan ovom tesnom pobedom.

Cestitam svim ucesnicima u ovoj takmicarskoj temi , fotografije su bile odlicna i svaka je mogla da bude najbolja bez ikakve zamerke.

Mozda ce nekome znaciti ako objasnim ovu fotografiju. Snimljena je na koridi u Sevilji, predvece, u losim svetlosnim uslovima, objektiv sigma 17-70 sa maksimalnih 70 mm( objektiv je dobar do nekih 60-62mm) ISO 400, f8, 1/180, dosta kropovana i osvetljena u ACDsee pro2. U areni ne sme da se snima kamerama i teleobjektivima a tolerisu sve kompakte i po njihovoj proceni normalne objektive.

Ovu scenu sam posmatrao kroz objektiv i napravio nekoliko snimaka, i drago mi je zbog toga, ali mi je izao sto je nisa lepse video jer je scena kada toreador na kolenima ceka izlazak bika iy boksa bila fenomenalna i izazvala je erupciju u areni.

Osim same scene mislim da je za pobedu ove fotografije bila presudna precizna kompozicija (zlatni presek privlaci vise paznje onima koji bas i ne poznaju ~fotografiju~) kao i dosta jak kolorit.

Pozdrav svima redovnim i povremenim posetiocima Fotografije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back