PROGLAŠENJE POBEDNIKA NA TEMU "OSVETA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
51.037
Jedan uspešan konkurs, i apsolutni favorit je ....

priča broj 6, sa osvojenih 40 glasova, čiji je autor malavelika
!

Ovako ste glasali:
Priča br. 1, autor Milica Čobanica - 5 poena
Priča br.2, autor moja malenkost - 2 poena
Priča br.3, autor Dragoljub - 3 poena
Priča br.4, autor Kamenita - 14 poena
Priča br.5, autor Alatoru - 5 poena
.....
Priča bt. 7, autor Nepostojeća - 16 poena
Priča br.8, autor Sibirski tigar - 5 poena
Priča br.9, autor Nina - 4 poena

Malavelikoj čestitke i poklončić na linku:
http://rs794.pbsrc.com/albums/yy228/jade95_2010/Misc Animals/Cats-Funny/cu107-1.gif~c200

Malavelika, preuzimi štafetu i zadaj novu temu. :)

- - - - - - - - - -

Ako sam napravila neku grešku u sabiranju, molim vas da me ispravite ... Mada, ne može biti bitnih odstupanja.

Malavelikoj VEEELIKA ČESTITKA i divljenje za prelepu priču...Ostajem pri stavu da je uvod višak...
I ostale priče su solidne,za razliku od nekih prethodnih opusa-"konkursa"...
Inače ,ovo bi moglo Malavelikoj i da bude pouka-spisateljski talent da ne troši na erotske teme-nema
o onom šta da se mnogo piše-ono ili radiš ili ne radiš ybg...

Pa ja stalno pričam: ljudi, opustite se i pišite ... kao da pišete za sebe, neopterećeni razmišljanjem hoće li se i koliko vaše delo nekom dopasti. Igrajte se sa samim sobom. Najiskrenija dela su ujedno i najbolja, i često otkriju skrivene talente.

Meni je, moram priznati, veoma drago što su na ovom konkursu učestvovali i oni koji do sada, čini mi se, nisu.
Sad još malavelika da da neku (ne)zgodnu temu, i već vidim ovaj forum kao veliko čitalište.

Čitanje - čitalište .... Pisanje - ? :think:

hvala drugari, na komentarima i poenima

poruka za dzeka-bilo mi je interesantno da vidim kako profi (kontam da si to) pristupa pisanju price i koliko se to razlikuje od mog poimanja pisanja
prica je pisana od kraja, od poslednje recenice, pa unazad, zato nikada tu poslednju recenicu ne bih izbacila

poruka za kojota- avaj, nije o tebi prica, tih dana sam deci citala nesto vise toma i dzerija, eto odkuda ideja :lol:

poruka za lanavi-pazi kad sam htela da nadenem temu "kisa" za koju vec imam spremnu erotsku ideju, ali sma se predomislila :malav:

poruka za sve: jel ok da tema sledeceg konkursa bude voce i/ili povrce, u bilo kojoj varijanti i bilo kom kontekstu?

poruka za dzeka-bilo mi je interesantno da vidim kako profi (kontam da si to) pristupa pisanju price i koliko se to razlikuje od mog poimanja pisanja
prica je pisana od kraja, od poslednje recenice, pa unazad, zato nikada tu poslednju recenicu ne bih izbacila

poruka za kojota- avaj, nije o tebi prica, tih dana sam deci citala nesto vise toma i dzerija, eto odkuda ideja :lol:

poruka za lanavi-pazi kad sam htela da nadenem temu "kisa" za koju vec imam spremnu erotsku ideju, ali sma se predomislila :malav:

poruka za sve: jel ok da tema sledeceg konkursa bude voce i/ili povrce, u bilo kojoj varijanti i bilo kom kontekstu?

evo i ilustracije za jednu od mogućih ideja:

jaubka-ajfonka.jpg

:mrgreen:

Misliš?
Ja se ne bih kladila ...;)

:whistling:

ovi vocnjaci/povrcnjaci mi mnogo sumnjivi. ne znam zasto mi kontekst ne izmice, kada si ti u pitanju. kako god bilo, cegeri spremni.

Meni odmah pala na pamet priča o lubenici.
Misim, priča za decu :mrgreen:, pa, kao, lubenica je obdanište za semenke koje se pogube kada rasečemo lubenicu. Ali, ima hepiend, jer se posle pronađu u kanti za đubre.

Nisam baš normalna. :think:
meni to zvuci super :lol:
inace, i ja sam pomislila na lubenicu, ali je kod mene opet bio prisutan erotski momenat, u mislima sma jasno videla sok koji curi niz neciju bradu i kako neko drugi (a ne vlasnica brade)poseze da ga olize :rumenko:
tako da ni ja verovatno nisam normalna :think:

meni to zvuci super :lol:
inace, i ja sam pomislila na lubenicu, ali je kod mene opet bio prisutan erotski momenat, u mislima sma jasno videla sok koji curi niz neciju bradu i kako neko drugi (a ne vlasnica brade)poseze da ga olize :rumenko:
tako da ni ja verovatno nisam normalna :think:

Nisi, ali si super.:lol:

Ja nekako ne vezujem lubenicu za to .... Grožđe je merilo hedonizma. :think: Znaš ono - stari Rim, robinje koje hrane imperatore sočnim grozdovima, pa orgije ... a tu je i gaženje grožđa.
Za intimnije hedonističke momente: jagoda. Slatki zalogajčić. :p

I sok od cvekle curi niz bradu. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Novi konkurs biće otvoren sutra uveče.;)

Učila mati ćerku kako da privari mladoženju kako je nevina i kaže joj da metne šljivu prve bračne noći onamo.:mrgreen:
Ujutru mladoženja vido na kredencu šljivu i smazo je!
Dotrčala ćera kod mame i kuka joj šta je bilo s šljivon,a mama se iskezi i kaže:
-Ne brini ništa to nije,babo je svojevremeno pojo lubenicu!:hahaha::zcepanje:

Čestitam na pobedi u ovom krugu! Ne, nije Džek profi, nego voli pisanje i sve vezano za to. I dalje tvrdim da poslednja rečenica bespotrebno srozava integritet efektnog kraja, ali to je naravno na autoru da odluči. Pisanje je vrlo lična i individualna rabota, ali čim se uradak prezentuje onda to prestaje da bude.
Pisanje priče od kraja ka početku je odlična strategija ako se ne radi bukvalno tako. Sam radim slično, tj, prvo osmislim kraj, pa krenem od početa. Kada se zna čemu se ide, lako se dolazi do toga.

Čestitke (skoro) svima, bio je ovo dobar krug.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back