Proglašenje pobednika na temu Oblak (u minijaturi)

gost 382857

Aktivan član
Poruka
1.913
Rezultat glasanja:

1. Sojo......................................................................15 poena
2. Sfyontull...............................................................17 poena
3. Napast..................................................................21 poen
4. Dragoljub69...........................................................0 poena
5. sanja*....................................................................8 poena
6. Lunja*....................................................................5 poena
7. Modesti B............................................................12 poena

Bilo je neizvesno do samog kraja...
Čestitam Napasti! :bravo::vatromet::orkestar::woho:

Obraduj nas sledećom temom!

Modesti B. drago mi je da si učestvovala u konkursu sa lepom pesmom. Nadam se da ćete Napast i ti učestvovati još koji put...

Sojo je predložio da napravimo drugačiji sistem glasanja, recimo kao na fotografiji, gde se daje 10 poena, a da pritom najviše jednoj fotografiji može 5, a dalje kako ko želi dokle god je zbir 10.

Ako ima manje pesama ovde mogli bi recimo 5 poena i da može i sve samo jednoj pesmi ili bilo kako samo da je zbir 5.

Šta mislite? z:lol::heart:

Poslednja izmena:
Sad ću ponovo - ako ima više pesama (recimo bar preko 8) - onda ukupno 10 poena i jednoj pesmi ne može više od 5, a inače sve ostalo kako hoćeš.

Neke od opcija - 5,5,... 5, 4, 1 .... 4, 3, 1, 1,1, .... kapiraš? Da zbir bude 10.

A ako je ovako manje pesama onda ukupno 5 poena - možeš samo jednoj 5, ili 3,2, ...4,1...3,1,1...2,2,1... 1,1,1,1,1 ali ukupno 5.

Sad kapiš?

Sojo je predložio da napravimo drugačiji sistem glasanja, recimo kao na fotografiji, gde se daje 10 poena, a da pritom najviše jednoj fotografiji može 5, a daljekako ko želi dokle god je zbir 10.

Ako ima manje pesama ovde mogli bi recimo 5 poena i da može i sve samo jednoj pesmi ili bilo kako samo da je zbir 5.

OK je predlog.

Hvala i pozdrav svima koji su učestvovali i glasali :)
Sledeća tema je Maska

bravo! bas me je ponela pesmica! :klap:
i maska je inspirativna, svidja mi se :zkez:

- - - - - - - - - -

A meni čestitke? Kajne?
Dooobrooo...Ondak nek se iza brega i dalje ono zlo gega...:zelenko3::lol:

Inače ,podržavam predlog Soje...
cestitam! :pivce: evo, pa zakljucaj to gegavo cudo, da ne uzme masku, pa da napujda bodove od tebe i tada!:lol:

Sojo je predložio da napravimo drugačiji sistem glasanja, recimo kao na fotografiji, gde se daje 10 poena, a da pritom najviše jednoj fotografiji može 5, a dalje kako ko želi dokle god je zbir 10.

apsolutno podrzavam taj tip glasanja (raspodela poena po nahodjenju, a da se zbir datih poena zapazi)
kod nas na Fotografiji to glasanje vec odavno sjajno funkcionise i ne samo da je korisno, vec i u nijansama profilise pobednike
jednom sam to predlozila i na proznim konkursima, ali predlog nije prosao, iskreno se nadam da ce ovde biti usvojen

Back