Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
I jos, vecina onih koji ovde na krstarici ocenjuju fotografije ne prave tu razliku u kvalitetu vec ocenjuju dopadljivost objektivnu ili subjektivnu, po principu e ova mi je bas lepa a ova mi se bas svidja
Istina. Ja uvek glasam tako. Mada iskreno uopšte ne smatram da je to pogrešno.
Uvek ću glasati pre za fotku koja mi se svidi motivom/ toplinom /bojama/ atmosferom nego za fotku koja ispunjava sve 'tehničke' kriterijume ali je prazna , školska i dosadna
Istina. Ja uvek glasam tako. Mada iskreno uopšte ne smatram da je to pogrešno.
Uvek ću glasati pre za fotku koja mi se svidi motivom/ toplinom /bojama/ atmosferom nego za fotku koja ispunjava sve 'tehničke' kriterijume ali je prazna , školska i dosadna
Na ovom forumu tako i treba da se glasa , iz duse ili tako nekako
a oni koji se kao bave uvom kao umetnoscu i pretenduju na puno poena tome treba da se prilagode, lepa slicica koja upada u oko bez nekih bitnih postovanja fotografskih pravila i neke preterane tehnicke kvalitete. A jos ako pomislis da se ta slicica treba svideti i nekom drugom a ne samo tebi, bice puno poena. Onaj ko ipak zeli da postavi nesto bas svoje svoje i iz svoje duse moze kao takmicar da pukne ali i da uziva u svakom poenu jer to znaci da se nekome ipak nesto tu svidelo.
Na drugim sajtovima je drugacije, od sajta do sajta, i svuda se prilagodjavas osim ako ti je svejedno sto tvoje ideje negde ne prolaze i kaskas na zacelju.