Proglašenje pobednika na temu MAGLA

Poruka
51.037
Ovako ste glasali:

Priča br. 1 (Dragoljub) - 9 poena
Priča br. 2 (Konj na belom princu) - 3 poena
Priča br. 3 (Shonery) - 5 poena
Priča br. 4 (sanja*) - 11 poena
Priča br. 5 (Sfyontull) - 8 poena

Pošto se sanja* već odomaćila na ovim konkursima, neka sama ode do sefa iza šanka i uzme koliko joj treba (al da računa i na čašćavanje). :zper:

Sanja, evo ti štafeta pa zadaj novu temu!

Pošto se sanja* već odomaćila na ovim konkursima, neka sama ode do sefa iza šanka i uzme koliko joj treba (al da računa i na čašćavanje). :zper:

Sanja, evo ti štafeta pa zadaj novu temu!

Pa bila sam se oddomaćila, nije bilo vremena ni snage za pisanija jedno vreme.
Ali ok, nek naruči ko šta hoće, ima sokića, ima i žestine, svakome po volji.
Meni čaj s rumom.

A temu ću da smislim.

Inače, ja se kolebala da konjevoj priči dam čak tri poena - ali mi je jako smetalo to što sam morala da kopam po netu da bih odgonetnula Tacitusa. Hajde Tacit, za njega svi znaju, ali se naslov nikako nije uklapao. Onda jedva nađem da je to neki od latinskih oblika za tišinu. Pa se onda naljutim što sam morala toliko da guglam :mrgreen: I na kraju zaključim da mu ta komplikacija s latinskim nije trebala, kad je mogao da govori srpski, da ga ceo forum razume :rtfm:

Da ,ali tužno sjajna i tek posle proglašenja pročitam...
Ne čita mi se ništa,već duže kao da sam se prečitao...
Uzeo Maestra i Margaritu i kad vidi,ponovo je pročitao!
Klasika ide ,a novo jok!
Pokušao juče i da psihoanaliziram pobedničku,ali...Nije ni za pp da Sanjici reknem...:mrgreen:
Znate dico:mi, ljudi smo baš onako,sjebano umišljena bića i to ne bi trebalo da je neka novost...
Valja se okretati lepoti,hedonizmu,uživancijama-opušteno...:manikir: Ybg-dok ga ima...

Back