Proglašenje pobednika na temu LOV

Poruka
51.037
Dobro veče, dragi gledaoci i slušaoci! :)

Ovako ste glasali :):

Priča br.1 (autor Ahajac) - 18 poena
Priča br.2 (autor Shonery) - 3 poena
Priča br.3 (autor Н.Проспект), "Lov na duše" - 16 poena
Priča br.4 (autor HEBIJEV LJUBAVNIK) - 8 poena
Priča br.5 (autor Coco Bill) - 15 poena
Priča br.6 (autor Konj na belom princu) - 4 poena
Priča br.7 (autor Čovek bez imena) - 8 poena
Priča br.8 (autor sanja*) - 8 poena
Priča br.9 (autor Buuba) - 4 poena

AHAJAC je ulovio pobedu, pa ga molim da izađe na podijum i primi ček na 10.000 dolara i štafetu na kojoj piše: Molimo vas da zadate sledeću temu.

Za sve vas:

2692032-7643749224-appla.gif

i utešne nagrade od po 2000 dolara. :)

- - - - - - - - - -

p.s. Naravno, proverite moju računicu.

Poslednja izmena:
Čestitke pobedniku, posebne čestitke onima za koje sam glasao, a takođe i čestitke ostalim učesnicima koji su se trudili u okviru svojih mogućnosti. Ovim poslednjim i poruka da je svako novo pisanje ujedno i napredak, pa ih stoga molim da nastave da pišu bez obzira na to kako su trenutno rangirani.

Meni uvek glupo da čestitam pobedniku, kad sam već glasala za njega :D

Ja od one 2000 ojra kupujem imanjce u nekoj zabiti i gradim sebi kuću od nabijače :mrgreen:

Imam ja bolji predlog. Spojimo nagrade i kupimo stan u Solunu. Pijemo metaksu ili uzo, sta god preferiras, jedemo giros i tzaziki. Leti letujemo, kupamo se u Egejskom moru, a zimi se ubundimo i idemo na Olimp :smeker:

Izvinjavam se ali izgleda da se potkrala greska u racunanju!!! Pobedio je Ahajac sa 18poena tako da cestitke drugom pobedniku :) ali mi je drago da sam tako visoko rangiran a tek prvi put ucestvujem :D vidimo se u sledecem kolu!!

Brojke kazuju tako, izgleda da :) nam je borka ozbiljno zaljubljena (sad ne moze da se vadi na prehladu).
A inace po meni je tvoja prica bolja od moje, ali ukusi su razliciti.

- - - - - - - - - -

Pale su cene u Grčkoj, tako da će biti za stan. A ako sačekamo i sledeći konkurs, možda padne i nek akućica.... D:

Inače, ipak je Ahajac pobednik, tako da palčevi gore za vampire... :D

Ma kakvi stanovi Bora-Bora je zakon.

Back