HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
dogovoreno, da ispalim josh jednu i begam u za mene predvidjenu poziciju, horizontalu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
begaj gde hoćeš, mene više nećeš ovde videti, bar ne na takmičenjima
ajde laku noć![]()
ne razumem Helena se ne takmici![]()
da ne bi bilo zabune neka moja pozicija ostane za mene a ti teraj tvoju za tebe...okeej ?![]()
suflerka, ako si mene chekala da proverish hocu li te ispraviti dochekala si...
fotka broj 5 nema 17 poena vec 7...
fotka broj 10 nema 52 poena vec 53...
fotka broj 15 nema 27 vec 26
i fotka broj 16 nema 20 poena vec 21...
ovo verovatno utiche i na pozicije po pitanju fotki broj 5 i 16, al to mozesh valjda i sama da vidish...![]()
Mogla si ovo da joj javis i na pp pa da ispravi a ne na temi gde cestitamo pobedniku na ubedljivoj pobedi..
jos jednom sve cestiteke svima koji su ucestvovali
mogla sam i tebi onda kad smo diskutovale da se javim na pp, ali sam postove ostavljala tamo gde si ih i ti ostavila... da ne mislish mozda zato shto ste modovi da treba da mi korisnici chuvamo sakrivenim vashe greshke? pun mi je ... da ne kazem shta tog vasheg foliranja... i sad josh pokushavash da terminala napravish zrtvom jer sam mu ja kao pokvarila veselje... moj post nema nikakve veze sa terminalom i takvo prebacivanje teme kod mene ne pali...
Nemoj tako ostro HELENA33...Spusti malo loptu, zasto tako?
Veoma je zeznuto sabirati poene....Probao sam par puta..
Kada ih sabiras tri puta - svaki put je razlicit rezultat.
Naravno da treba da pomognemo onima koji to rade, zasto da ne?
Kada ima nesto sto ja vidim, a moderatori ne vide, ja im to javim na pp.
Smatram da je to ...normalno.
mogla sam i tebi onda kad smo diskutovale da se javim na pp, ali sam postove ostavljala tamo gde si ih i ti ostavila... da ne mislish mozda zato shto ste modovi da treba da mi korisnici chuvamo sakrivenim vashe greshke? pun mi je ... da ne kazem shta tog vasheg foliranja... i sad josh pokushavash da terminala napravish zrtvom jer sam mu ja kao pokvarila veselje... moj post nema nikakve veze sa terminalom i takvo prebacivanje teme kod mene ne pali...
Tvoj post ne da nema veze sa terminalom.nego nema veze uopste sa svim ovim na ovakav nacin kako ti prikazujes..
rekla sam ti da si trebala da javis na pp ili na drugoj temi a ne na ovoj..
Nemi Sufler ce da ispravi ..zavrsili smo sa ovakvom pricom.
Idemo dalje