Proglašenje pobednika na temu KOCKA

Poruka
51.037
Ovako ste glasali:

Priča br. 1 (Umri muški) - 5 poena
Priča br. 2 (Pustinjakinja) - 8 poena
Priča br. 3 (Velebit) - 6 poena
Priča br. 4 (Ristob) - 12 poena
Priča br. 5 (Pustinjakinja) - 9 poena
Priča br. 6 (Dragoljub) - 3 poena
Priča br. 7 (Shonery) - 5 poena

Pobednik je Ristob! :zjelka2:z:dm3::veseljaci:
Čestitam, Ristobe, i predajem ti nagradu: 5000 evra u kešu, dvonedeljni boravak na Maldivima za dvoje, i priliku da zadaš novu temu.

Čestitam svima na učešću, naročito onima koji su prvi put učestvovali na našem konkursu, i - uz sve pohvale za trud i poene - želim da nastave s pisanjem i učešćem.

- - - - - - - - - -

Naravno, proverite da li sam dobro sabrala poene.

Vala sam prvi spozadi...:zelenko3:
Ybg,Rile me provalio...z;)
Petunija,hvala-nisi morala,to zbrzavanje nije kulturno i opominje me da treba da odvojim bar sat na lepšu priču i bar da je osmišljena...
Priča Kocoš i nije priča ni po formi ni po sadržini...Sledeći put pišem ozbiljnije...
Inače Rile svaka čas i najlepša ti dala za priču,a ostali su solidni...z;)
I lep provod za Novaka želim posetiocima Književnosti i moderatorki naročito!

Htio sa da napišem priču koja će pobijediti. z:lol:
Kad ono Deda Mraz z:mrgreen:

Čestitam, zasluženo je. :)

Prije nego što kažem molim Sanju da mi pojasni zašto joj naslov patetičan.
Suza na duši?
Zar moram da objašnjavam? :znamiguje:

- - - - - - - - - -

Velebitova me je odbila onim "Sneg je opet, Snežana" z:mrgreen:
Dobra, nije loša. Ali opet, više patetike nego što mi godi.

Pazi, ne znači da je mnogo patetična, nego je moj nivo tolerancije kad je patetika u pitanju - nula, tako da... :D

(nota bene: jednom je ovde od dve moje priče pobedila ona koja je bila patetična :D da ne pomislite da se postavljam kao neko ko je operisan od toga :deda: )

Hvala Sanja. Sad mogu da počnem...

Prvo od tebe. Za kukavičje jaje mislio sam da je tvoja priča, al namjerno u lošijem izdanju, da bi (ko i ribar) pružila šansu drugima, jer mi odmah bilo jasno da neće biti pobednička.

Za mene je i dalje najbolja priča 7. Fenomenalna je! Da je mogao ušrafiti u naš milje bila bi pobjedička. Čestitam Shonery! I poklanjam ti novčanu nagradu. :klap:

'Kockar sa dušom' je izvrsna! Da nije i kod nje bilo malo patike pri kraju mogla je i ona biti pobednička. z:ok:

Sad o priči. Ono što je najbolje u njoj sabio sam u 5 riječi: 'moj let' i 'Suza na duši'. U njoj ima najmanje 4 haiku.

Sad ja. Rastu mi uši (ribaru bi sirano :kez:) Lijepo je pobjedjivati! Ne bih da je bilo više elite. A bilo je!

Novu temu ću naknadno al razmišljajte o: 'Strah čovjeku kalja obraz često'!

A noćas u ponoć dolazim Švabov-om 'Ramom' da 11 g ljubavi među zvijezdama proslavimo na Maldive (raj u sazvežđu Aldebaran) ja i... Borka! z:kiss:

Svima srećni praznici!
:vatromet:

Poslednja izmena:
Rile,ne moš zamisliti kakvu ću priču napisati-nemaš nikakve šanse!:hahaha:
Imam gotov siže-razdrmaću Krstu!:zskace:

To je duh koji se traži... :D

Jel može neko da kaže da nema o čemu da piše?
:think:
Nema?
Tako sam i mislio.

Lično, nemam još ni najmanju predstavu šta bih napisao, nešto će valjda iskrsnuti u narednih 10ak dana... :D

Back