Proglašenje pobednika na temu KLATNO

Poruka
51.037
Dobro jutro. Izvinjavam se, ali sinoć ostadoh bez neta.
Ali, evo rezultata glasanja:

Priča br. 1 (Napast) - 6 poena
Priča br. 2 (Shonery) - 7 poena
Priča br. 3 (Sfyontull) - 12 poena
Priča br. 4 (Konj na belom princu) - 6 poena
Priča br. 5 (Sanja) - 23 poena

Čestitke svima, a posebno Sanji na jakoj pobedi!

Sanja, molim te, sama se posluži čekovima (druga fioka desno), i zadaj novu temu!

E, fala vi. :)
Mada pobeda nije bila jaka ovaj put, više volim kad je gužva odličnih priča tu pa ne možeš da odabereš jer su sve sjajne. Čini mi se da ljudi nisu toliko bili inspirisani za pisanje, ja jesam, legla mi tema, i prosto je to prevagnulo. Ipak,, Šonerijeva priča mi je bila super :) Kod Sf mi nije baš legao kraj s omnipotentnim a nebenevolentnim dekom na kraju, to je nekako ostalo nedorečeno.

Za sledeći put: Knjiga.

:)

Poslednja izmena:
Čestitam!!! Sjajna priča! :klap::super:

:vatromet:

Jeste, Šonerijeva je bila odlična. :ok: Opet ga nisam prepoznala...

Što se kraja moje tiče, nije deka omnipotentan, nego sam opisivala dva različita pogleda na život - jedan koji se ljulja u brodu i drugi koji posmatra ljuljajući brod...
Ako nije bilo dovoljno dobro objašnjeno, moja greška svakako. :neutral:

A kod Napasti nisam ukapirala da misli na hipnozu... :confused:

E, fala vi. :)
Mada pobeda nije bila jaka ovaj put, više volim kad je gužva odličnih priča tu pa ne možeš da odabereš jer su sve sjajne. Čini mi se da ljudi nisu toliko bili inspirisani za pisanje, ja jesam, legla mi tema, i prosto je to prevagnulo. Ipak,, Šonerijeva priča mi je bila super :) Kod Sf mi nije baš legao kraj s omnipotentnim a nebenevolentnim dekom na kraju, to je nekako ostalo nedorečeno.

Za sledeći put: Knjiga.

:)

Jel' knjiga kao tema, il' pišeš knjigu?
Ako je kao tema, iz ovih stopa odoh u biblioteku da tražim ideju. :cool:

več vidim konjstrukciju priče.. s kojom ću upropastiti par tuđih ideja..

konj brsteći knjige na sajmu knjiga sasvim slučajno se sudari sa edicijom plava ptica.. a njoj ispade tom tihog dona od 4 knjige na pod.. Konj kopitom obrisa njušku dok je žvakao neku dečiju slikovnicu i nasmeja se zavodljivo.. pa podiže jednog od donova.. Izvinte.. bilo je kao slučajno.. Hehe vidno zbunjena plavaptica reče nema veze dešava se svaki dan..

Pola sata kasnije na kafici ispostavilo se da je ptica moderator na politici i da ga je banovala hiljadu puta i da su smrtni neprijatelj tamo na forumu. Dugu i neprijatnu tišinu u kojoj nije više imalo šta da se priča prekidalo je samo povremeno podrigivanje konja koji je s mukom vario neku knjigu sa hrono ishranom i par knjiga iz beletristike. Svaki put kad bi podrignuo rekoa bi Izvinte.. a ona bi.. nema veze dešava se i najboljima. :)))

Jel' knjiga kao tema, il' pišeš knjigu?
Ako je kao tema, iz ovih stopa odoh u biblioteku da tražim ideju. :cool:

I jedno i drugo.
Dakle, člansku kartu u džepče sakoa, pa trk u biblioteku :)

- - - - - - - - - -

več vidim konjstrukciju priče.. s kojom ću upropastiti par tuđih ideja..

konj brsteći knjige na sajmu knjiga sasvim slučajno se sudari sa edicijom plava ptica.. a njoj ispade tom tihog dona od 4 knjige na pod.. Konj kopitom obrisa njušku dok je žvakao neku dečiju slikovnicu i nasmeja se zavodljivo.. pa podiže jednog od donova.. Izvinte.. bilo je kao slučajno.. Hehe vidno zbunjena plavaptica reče nema veze dešava se svaki dan..

Pola sata kasnije na kafici ispostavilo se da je ptica moderator na politici i da ga je banovala hiljadu puta i da su smrtni neprijatelj tamo na forumu. Dugu i neprijatnu tišinu u kojoj nije više imalo šta da se priča prekidalo je samo povremeno podrigivanje konja koji je s mukom vario neku knjigu sa hrono ishranom i par knjiga iz beletristike. Svaki put kad bi podrignuo rekoa bi Izvinte.. a ona bi.. nema veze dešava se i najboljima. :)))

Hahahah, Hors on d vajt prins, ten pojnts :D

- - - - - - - - - -

A kod Napasti nisam ukapirala da misli na hipnozu... :confused:
Pa j nisam dobro shvatila ni Napastovu (:mrgreen: ) ni tvoju, a kod konja je bio problem što se snažno i aktivno ne slažem s osnovnom idejom :whistling:

Back