PROGLASENJE POBEDNIKA na temu KISA

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nagrade za vanredno takmicenje jesu simbolicne ali meni su slatke..
i namenjene su za prvoplasiranog ..znaci ne mogu se prenostiti sa repe na dedu sa dede na babu i redom..
sto se tice pobednika .njegovo je da li ce da nagradu uzme ili ne....

I vratili smo se na početak,da nije poželjno ponovo učestvovati,ako ne želi opet istu nagradu.:lol:

Budite maštovitiji :mrgreen:....smislite nešto što svima odgovara.;)

Пошто сам гласала (јел' признато моје гласање? :lol:), да честитам и ја победницима. :)
Фотка Мр.Малика је била мој фаворит, и још увек ми се највише допада, напред Мр.Малик! :ok:
Можда једном и ја окачим неку моју фотку. :)
А, добар је фазон да се не зна која је слика чија, него - ни по бабу ни по стричевима. Не смејте се, први пут сам овде код вас. :D

Пошто сам гласала (јел' признато моје гласање? :lol:), да честитам и ја победницима. :)
Фотка Мр.Малика је била мој фаворит, и још увек ми се највише допада, напред Мр.Малик! :ok:
Можда једном и ја окачим неку моју фотку. :)
А, добар је фазон да се не зна која је слика чија, него - ни по бабу ни по стричевима. Не смејте се, први пут сам овде код вас. :D

Naravno da se priznaje i dobro dosla na Fotografiju..

To upravo i jeste najbolji i najzanimljiviji deo :D
I nema glasanja po naklonosti nego po utisku.
Ok, uvek se može putem pp-a saznati čija je koja fotka, ali to stvarno nije zanimljivo :))))

Fotke dolaze meni....i od mene ne mozes da saznas koja je cija fotka ..ni ti ni bilo ko drugi

pri tom.niko do sada tako nesto nije ni pokusao niti im je palo na pamet..

:klap: pobedniku

sad mozes komsijama da kazes da nisi bila looda kad si crevom pravila kisu u dvoristu :hahaha:

a sad malo razjasnjenje oko fotke 1 posto vidim da je neki nisu razumeli :D

ko je gledao gospodara prstenova zna o cemu pricam :)

shire, oblast u kojoj zive hobiti je tako uradjen

Shirewide.jpg

uradjen je kompletno u tom fazonu, ceo taj deo filma je provucen kroz program i dat mu taj intenzitet da bi se docarala lepta magicnosti zemlje :)

ko je igrao heroes of might and magic takodje zna o cemu pricam

might-magic-heroes-vi-pc-1298451795-057.jpg

a to sam i ja uradio, namerno pojacavajuci intenzitet zelene boje pokusao sam da docaram magiju i lepotu neposredno posle kise (i to ne samo bukvalne kise i nevremena) :)

Ma znam to Nina, nego mislim na komunikaciju između dva člana foruma.
Ali mislim da nema čak ni toga pošto je uvek šarenoliko i zabavno i dinamično i ja zato i volim ovaj forum :)

Ima pokusaja manjih muvanja.

Cak i ja sam dobio obavestenje koja je slika jednog ucesnika konkursa.

Ali, to je toliko sporadicno i retko da ne utice na krajnji rezultat glasanja. Bar ja tako smatram.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back