PROGLASENJE POBEDNIKA na temu KISA

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.671
rad-1.jpg

Cestitam pobednicima, stvarno su im slike :ok:

I ostale su :ok: samo malo manje...

Posebno cestitam Milunki, Barbari i Blajbiju...:mrgreen:

Bice bolje....:sad2:

Jedan mali kuriozitet: Slika br. 3 je od 24 glasa ukupno koje je dobila - 14 puta je bila trojka!?

Slucajnost, ili su tu prste umesale ...neprirodne sile? :think:

Zahvaljujem se svim glasačima i čestitam učesnicima!:) I hvala na čestitkama.:heart:

Cestitam svima.

Posebno Emociji. Nestrpljiv sam da saznam koju ce titulu izabrati. :)

Tu priliku sam imala na prošlom takmičenju i odrekla sam se titule.Tražila sam samo brisanje generičkog teksta..:lol:

Sada ne znam kako dalje,to će valjda Tab da reši.
Volim da se takmičim i nadam se da nama,bivšim pobednicima,to pravo neće biti ukinuto.:ceka:

Zahvaljujem se svim glasačima i čestitam učesnicima!:) I hvala na čestitkama.:heart:

Tu priliku sam imala na prošlom takmičenju i odrekla sam se titule.Tražila sam samo brisanje generičkog teksta..:lol:

1.Sada ne znam kako dalje,to će valjda Tab da reši.
2.Volim da se takmičim i nadam se da nama,bivšim pobednicima,to pravo neće biti ukinuto.:ceka:

na prvi bold odgovor:...Tvoje je sta ces da trazis od Taba da napise kao simbolicnu nagradicu za ovu lepotu od fotke koju si nam priredila..a od mene reputacija

a na drugi bold odgovor: Ne kapiram zasto bi iko od nas tako nesto uradio .naprotiv..sprema se vanredna tema za dosadasn je pobednike
tako da cu da se pravim kao da tvoj komentar nisam ni procitala..:) uz jos jedno..cestitam ti na pobedi

Poslednja izmena:
na prvi bold odgovor:...Tvoje je sta ces da trazis od Taba da napise kao simbolicnu nagradicu za ovu lepotu od fotke koju si nam priredila..a od mene reputacija

a na drugi bold odgovor: Ne kapiram zasto bi iko od nas tako nesto uradio .naprotiv..sprema se vanredna tema za dosadasn je pobednike
tako da cu da se pravim kao da tvoj komentar nisam ni procitala..:) uz jos jedno..cestitam ti na pobedi

Nismo se razumele.

Mislim da ako pobednik već ima jednu takvu nagradu,i ne želi ponovo nešto da menja u tekstu iznad zelenih kockica, svojim učestvovanjem i eventualom pobedom je uskratio pravo nekom drugom da dobije "titulu".

Valjda je sada malo jasnije napisano.:)

Nadam se da Tab ima rešenje za ovaj "problem", i da neće da kaže da tu i nema problema.:lol:

Nismo se razumele.

Mislim da ako pobednik već ima jednu takvu nagradu,i ne želi ponovo nešto da menja u tekstu iznad zelenih kockica, svojim učestvovanjem i eventualom pobedom je uskratio pravo nekom drugom da dobije "titulu".

Valjda je sada malo jasnije napisano.:)

Nadam se da Tab ima rešenje za ovaj "problem", i da neće da kaže da tu i nema problema.:lol:

Ako pobednik vec ima jednu titulu, onda se nagrada urucuije drugoplasiranom...

Ako i drugoplasirani vec ima onda se nagrada urucuje.....

TRECEM OD DOLE.....:sad2:

nagrade za vanredno takmicenje jesu simbolicne ali meni su slatke..
i namenjene su za prvoplasiranog ..znaci ne mogu se prenostiti sa repe na dedu sa dede na babu i redom..
sto se tice pobednika .njegovo je da li ce da nagradu uzme ili ne....

Jašta sele...

Da... Ostala sam dužna repliku za jedan komentar

http://forum.krstarica.com/showthre...-temu-KISA?p=23740387&viewfull=1#post23740387

http://forum.krstarica.com/showthre...-temu-KISA?p=23737587&viewfull=1#post23737587

Foto br. 7... 5 poena - fenomenalna fotkica - uramila bih je i okačila na zid u dnevnoj sobi..
Foto br. 4... 4 poena - nežne latice se povijaju pod težinom kišnih kapi - lepo i nežno..
Foto br 1... 3 poena - kiša opere svo sivilo ovog sveta pa sve izgleda jasnije, lepše i svežije - fotka mi je izmamila osmeh..
Foto br. 17...2 poena - čujem kako šušti..
Foto br. 19...1 poen - taj me prizor uvek rastuži a mene inače privlači emocija na slici a ne sama slika - lepo izrečena tuga...

Stara fotka, slikana 15ak dana posle raskida 13ogodišnje veze...
Mesec dana od raskida, provela sam na razno - raznim (jedno/dvodnevnim) izletima... I otišlo iz glave sve... Ko rukom odnešeno.

• Podržavam
Reactions: Em.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back