- Poruka
- 388.671
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cestitam svima.
Posebno Emociji. Nestrpljiv sam da saznam koju ce titulu izabrati.![]()
Zahvaljujem se svim glasačima i čestitam učesnicima!I hvala na čestitkama.
Tu priliku sam imala na prošlom takmičenju i odrekla sam se titule.Tražila sam samo brisanje generičkog teksta..
1.Sada ne znam kako dalje,to će valjda Tab da reši.
2.Volim da se takmičim i nadam se da nama,bivšim pobednicima,to pravo neće biti ukinuto.![]()
na prvi bold odgovor:...Tvoje je sta ces da trazis od Taba da napise kao simbolicnu nagradicu za ovu lepotu od fotke koju si nam priredila..a od mene reputacija
a na drugi bold odgovor: Ne kapiram zasto bi iko od nas tako nesto uradio .naprotiv..sprema se vanredna tema za dosadasn je pobednike
tako da cu da se pravim kao da tvoj komentar nisam ni procitala..uz jos jedno..cestitam ti na pobedi
Nismo se razumele.
Mislim da ako pobednik već ima jednu takvu nagradu,i ne želi ponovo nešto da menja u tekstu iznad zelenih kockica, svojim učestvovanjem i eventualom pobedom je uskratio pravo nekom drugom da dobije "titulu".
Valjda je sada malo jasnije napisano.
Nadam se da Tab ima rešenje za ovaj "problem", i da neće da kaže da tu i nema problema.![]()
Onda se urucuje treceplasiranom, pa da cujemo Taba, sta bi on zeleo da mu pise ispod nika...![]()
Onda se urucuje treceplasiranom, pa da cujemo Taba, sta bi on zeleo da mu pise ispod nika...![]()
Čestitke pobedniku
Pošto sam ja drugoplasirani nije lepo da mene preskačete![]()
Imam predlog...
BUDŽA![]()
Majstore od fotografije..ja sam ti cestitala..i evo opet..divna fotka..![]()
Necemo da se zezamo..Tabu cestitam takodje na osvojenom III mestu..![]()
nagrade za vanredno takmicenje jesu simbolicne ali meni su slatke..
i namenjene su za prvoplasiranog ..znaci ne mogu se prenostiti sa repe na dedu sa dede na babu i redom..
sto se tice pobednika .njegovo je da li ce da nagradu uzme ili ne....
Foto br. 7... 5 poena - fenomenalna fotkica - uramila bih je i okačila na zid u dnevnoj sobi..
Foto br. 4... 4 poena - nežne latice se povijaju pod težinom kišnih kapi - lepo i nežno..
Foto br 1... 3 poena - kiša opere svo sivilo ovog sveta pa sve izgleda jasnije, lepše i svežije - fotka mi je izmamila osmeh..
Foto br. 17...2 poena - čujem kako šušti..
Foto br. 19...1 poen - taj me prizor uvek rastuži a mene inače privlači emocija na slici a ne sama slika - lepo izrečena tuga...