Proglašenje pobednika na temu CRTA

Poruka
51.037
Dakle, istorija se ponavlja ...
Pogađate ko je pobednik konkursa? - Sanja* again, sa 18 osvojenih poena!

Ovako ste glasali:

Priča br. 1 (Shonery) - 9 poena
Priča br. 2 (Dragoljub) - 9 poena
Priča br. 3 (Sfyontull) - 9 poena
Priča br. 4 (sanja*) - 18 poena

Bravo, Sanja! :klap:
Pare te čekaju u banci, a ti - dok odlučiš na šta ćeš ih potrošiti - biraj novu temu. :)
Čestitke i ostalim učesnicima, koji su ovog puta bili iznenađujuće izjednačeni (ukoliko nisam loše sabrala :mrgreen:).

Nisam uspeo da procitam, ali cestitam.
Ovih dana cu procitati sve. /nadam se. I glasacu, znam da nece promeniti rezultat, al koga briga. Bile su price, trebalo je citati sa razumevanjem.
Neku narednu cu i ja mozda napisati. I Sanja ce reci da je Najbolja, al vise nije vazno. Cestitam!

Poslednja izmena:
Pa dobro, hvala, ali sad je konkurencija, po meni, bila daleko oštrija nego što su to rezultati glasanja pokazali.
Toliko sam se frljala tipfelerima, omašenim padežima i slično (pisano na brzinu pola sata pre isteka roka ), da nisam zaslužila toliko bodova.
Mislim da je pobeda (bilo čija) trebalo da bude tesna.

Zato rado predajem izbor sledeće teme autoru priče kojoj sam dodelila dva poena.
Dakle, Dragoljube, izvoli :)

Ma piškite šta očete-s moje strane vam slobodna tema...Ako neće Sanja da zadaje...

Štos je da moj poziv da se glasa za trojku,a mož i za četvrtcu nije baš poslušan,,,
Zato i nisam zaslužan za "pobedu" Sanjine priče...
A lično ja sam isturio Drakčeta da pošalje taj nekrolog kog sam prošle godine, zaista,
izgovorio na sahrani našeg prijatelja ,mada malo samo drukčije,ovo je bila grublja i neposrednija verzija,
naravno,koju sam mislio...
Recimo,umesto "nije nam ostavio ništa,kuća i imetak se ne računaju",sam izgovorio "...a nas je uskratio za
razloge svog odlaska..." što spada u onu diplomatiju elegićnu...
Ej,nekrolog na konkurs...
Prizivanje duhova još nisam radio ovde,a ne znači da neću...:mrgreen:

U stvari, nek bude malo šire.

13.jpg

Back