Proglašenje pobednika na proznu temu ~ More

ih..
ne mogu da uklopim prethodnu pricu, ali nikako :rotf:
nista od recikliranja

Eto šta se desi kad si alava.:lol:
SVE može da se reciklira. ZNAM. :mrgreen:
Setih se drugarice sa faksa koja je polagala diplomski (pisani deo), na temu "Okovani i oslobođeni Prometej", pa je - pošto je imala averziju prema Šeliju - poveći deo rada posvetila Okovanom Prometeju a manji romantizmu uopšteno ... i tek u poslednje dve rečenice spomenula "Oslobođenog Prometeja" kao "krunu romantičarske poezije i romantičarske vizije nedostižne slobode savr. čoveka" ... blablabla ...
Tako i ti: piši o nečijim usnama, a za oči ćemo da progledamo kroz prste.

Eto šta se desi kad si alava.:lol:
SVE može da se reciklira. ZNAM. :mrgreen:
Setih se drugarice sa faksa koja je polagala diplomski (pisani deo), na temu "Okovani i oslobođeni Prometej", pa je - pošto je imala averziju prema Šeliju - poveći deo rada posvetila Okovanom Prometeju a manji romantizmu uopšteno ... i tek u poslednje dve rečenice spomenula "Oslobođenog Prometeja" kao "krunu romantičarske poezije i romantičarske vizije nedostižne slobode savr. čoveka" ... blablabla ...
Tako i ti: piši o nečijim usnama, a za oči ćemo da progledamo kroz prste.

tesko, borac..tesko :malav:
naime, prica se zvala "posao na dnu mora"
i radilo se o skoljci koja je nezadovoljna svojim poslom pravljenja bisera i zvoca li, zvoca :lol:
ne mogu da je povezem ni sa usnama, ni sa ocima, ma koliko da sam mastovita :rotf:
recikliracu je za "igra sastavi pricu"....nece da se baci :malav:

tesko, borac..tesko :malav:
naime, prica se zvala "posao na dnu mora"
i radilo se o skoljci koja je nezadovoljna svojim poslom pravljenja bisera i zvoca li, zvoca :lol:
ne mogu da je povezem ni sa usnama, ni sa ocima, ma koliko da sam mastovita :rotf:
recikliracu je za "igra sastavi pricu"....nece da se baci :malav:

Sad zamišljam kolika su usta te zvocajuće školjke ... :lol:

Back