Proglasenje pobednika KNJIGE I MOJE STRANICE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:trlja: ........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............... jeeeeeeeeeeee.......... :zurka:

A sad govorancija: hvala jabajagi sto me direktno pozvala da dolazim na ovaj mastoviti deo foruma, hvala Nini sto me indirektno pozivala da dolazim (pogadjate, zbog glasanja :lol:), hvala svima na opstim komentarima u vezi mojih i ne samo mojih fotografija, jer mi je to pomoglo da promenim ugao gledanja na fotografisanje, da prestanem samo da skljockam i vidim posle sta sam dobila, nego da unapred trazim nacine da dobijem sta zelim na fotografiji.

Kad sam pregledala sta sam dobila posle tridesetak okidanja, ovu fotografiju sam odmah videla kao "pravu". Sve je bilo na njoj: bakin veliki narodni kuvar sa pozutelim stranama, herbarijum (moje cerke) koji zivi u njemu vise od dve decenije, popodnevno sunce uz miris cokolade...

Zahvaljujem svima na cestitkama i drago mi je sto ste prepoznali moju emociju na fotografiji. :heart:

p.s. Svaki put kad dodjem ovde napunim se lepom energijom koja zraci sa vasih postavljenih fotografija. :hvala:

p.s.2 Moralo je ovako dugacko, ne znam hocu li jos koji put da pobedim. :huh:
:lol:

Ljubi jabajagi...:ljub:

Bila sam sprechena, evo...i sad sam doshla na kratko da chestitam....bravo MO! :zag::heart:

Chestitke svima!!!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back