Proglašena nezavisnost? Šta dalje?

jeste brate i ja cu otici u narednih par dana... Znaci prosto ih je otkinuo a sto je najgore sve je tacno... samo mi je bilo muka dok sam gledao one papke iz dss-a koji su danas mogli da se smeju pored svega :|:|

Ne bih da vas zadrzavam, ali bi trebalo da znate da je on politicki limitiran u izigravanju (odlicne) lude. Lude uvek pricaju istinu, ali nista ne rade da bi promenile realnost. Canak je prakticno poor man's Seselj s druge strane ogledala. Ali ako vas to pali...

I povrh svega totalno nerealan. Zaista kako ste to zamislili da Kosovo bude zavisno od Srbije, pre će biti obrnuto, obzirom da dobar deo belog dolazi odozdo.
Nisam ja ništa zamislio8)Niti imam uticaja na kreiranje spoljne ili unutrašnje politike...Mada i to je diskutabilno gde Kosovo trenutno spada...Ja bih pre rekao u spoljnu, ali će me svakako ''bolji poznavaoci'' ispraviti.
Ne troše srbalji toliko belo ,nema se kinte;)

Ne bih da vas zadrzavam, ali bi trebalo da znate da je on politicki limitiran u izigravanju (odlicne) lude. Lude uvek pricaju istinu, ali nista ne rade da bi promenile realnost. Canak je prakticno poor man's Seselj s druge strane ogledala. Ali ako vas to pali...

Canak je kukavica. Lepo je njega slusati kada govori. Veoma duhovit covek. Ali je tu sve prestaje.

Back