Proglasen kraj Korone

jolemisa

Buduća legenda
Poruka
34.007
Svetska zdravstvena organizacija proglasila je kraj pandemije koronavirusa.

SZO je proglasila kraj vanrednog stanja izazvanog koronavirusom, potvrdivši da koronavirus postaje rutinska bolest.

Koronavirus će ostati prisutan, ali više ne uzrokuje talase hospitalizacija i bolesti kao nekad jer su ljudi širom sveta izgradili imunitet na virus, navodi SZO.

Koronavirus više ne predstavlja globalnu zdravstvenu vanrednu situaciju, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija.

Komitet SZO za hitne slučajeve proglasio je vanrednu situaciju zbog koronavirusa na globalnom nivou pre tri godine, 30. januara 2020, preneo je Rojters. Status je pomogao u fokusiranju međunarodne pažnje na pretnju po zdravlje, kao i u jačanju saradnje na vakcinama i tretmanima.

Ukidanje vanredne situacije je znak napretka koji je svet postigao na tom području, ali koronavirus je i dalje prisutan, navela je SZO, iako više ne predstavlja vanrednu situaciju.

Od koronavirusa preminulo je više od 6,9 miliona ljudi.

44309605764551f73abd84703261944_v4%20big.jpg

https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2023&mm=05&dd=05&nav_id=2328861
E vala i dosta je bilo.

Poslednja izmena od moderatora:
Интересантно, пандемија је нестала из етера почетком СВО у Украјини?
До тада су ишли свакодневни таласи нових сојева и силне вакцине и бустери. Поче фрка у Украјини, нестаде пандемија са насловних страна.
Случајност?

Интересантно, пандемија је нестала из етера почетком СВО у Украјини?
До тада су ишли свакодневни таласи нових сојева и силне вакцине и бустери. Поче фрка у Украјини, нестаде пандемија са насловних страна.
Случајност?
svaki svetski rat izgleda drugacije

dva dana pred svetski rat predsednik Rusije saznaje za kacuse koje su odredile pobednika rata

Ovaj svetski rat je hibrid medijsko farmaceutskog rata, ratova oko nafte i energenata,
A izgleda da ce pobednika odrediti turski iranski i ruski dronovi.

Само да вас подсетим, управо се сад у мају завршио рокнуа тестирање фајзерових вакцина. Због великог одзива добровољаца за испитивање, фајзер је уместо трошкова имао екстра профит
Породицама преминулих у експерименту велико хвала на свему.

Lele. Ostadoše milioni doza nepotrošene. Ali nema važno. SVE JE NAPLAĆENO. Problem je ovo što je ostalo, Neće niko ni džabe, ništavanje skupo, skladištenje još skuplje.
I, ako niste znali Fazerove vakcine su prve dobile dve svetsker velesile:
Srbija i Bangladeš.
I nikako neverujte teoretičarima zavere da su oni samo testirali na ljudima,
Mada, vakcine NEMAJU ATEST SZO.
I mora da se potpiše pre rpomanja da niko nije kriv ako umrete,

Kažu kraj cirkusa ok pozdravljam to,ono što je na mene ostavilo najjači utisak oko svega toga je što su me neki ne samo na forumu nego i generalno proglašavali za antivaksera,ravnozemljaša,teoretičara zavera prosto jer sam bio stanovišta da ko hoće da se vakciniše protiv ovoga može a ko neće ne mora pune 2 godine su srali po meni da zbog takvih kao što sam ja ovo sve ovako predugo traje i ako sve te vakcine ne sprečavaju transmisiju tog virusa recimo ali ko te pita vreka je išla samo tako.Onda se desio Melburn i Novak u Melburnu i svi ti što su kenjali kako sam antivakser su odjednom okrenuli ćurak i bez blama su počeli da pričaju sve ono što ja pričam već pune 2 godine,ko hoće tu vakcinu hoće a ko neće ne mora fascinatno je bilo gledati kako istim žarom brane te svoje kontradiktorne i licemerne stavove.Ti si antivakser i ravnozemljaš što nisi na liniji vakcina ili smrt desi se slučaj Novak u Melburnu jao vidi svako ima pravo da bira da li hoće ili neće vakcinu lol kako da ih ne voliš

Kažu kraj cirkusa ok pozdravljam to,ono što je na mene ostavilo najjači utisak oko svega toga je što su me neki ne samo na forumu nego i generalno proglašavali za antivaksera,ravnozemljaša,teoretičara zavera prosto jer sam bio stanovišta da ko hoće da se vakciniše protiv ovoga može a ko neće ne mora pune 2 godine su srali po meni da zbog takvih kao što sam ja ovo sve ovako predugo traje i ako sve te vakcine ne sprečavaju transmisiju tog virusa recimo ali ko te pita vreka je išla samo tako.Onda se desio Melburn i Novak u Melburnu i svi ti što su kenjali kako sam antivakser su odjednom okrenuli ćurak i bez blama su počeli da pričaju sve ono što ja pričam već pune 2 godine,ko hoće tu vakcinu hoće a ko neće ne mora fascinatno je bilo gledati kako istim žarom brane te svoje kontradiktorne i licemerne stavove.Ti si antivakser i ravnozemljaš što nisi na liniji vakcina ili smrt desi se slučaj Novak u Melburnu jao vidi svako ima pravo da bira da li hoće ili neće vakcinu lol kako da ih ne voliš
Све је тачно што си написао горе ја сам прочитао брдо коментара од ваксера и маскера сачувај ме боже и саклони

Sad ćemo da se bavimo posledicama...
Leči-ne leči;
Spreči, ne spreči;
Sve, kao, eksperimentalno!
U odnosu na taj fenomen, mislim da su svi na negde između činjenice da nekih više nema, a neki idu dalje. Ide dalje, ide dalje...
Zašto mi lik Saše Popovića izbija niodakle umesto Gagija Nikolića?

"Idemo dalje" je Gagijeva stvar.
Nije Sašina.

Lele. Ostadoše milioni doza nepotrošene. Ali nema važno. SVE JE NAPLAĆENO. Problem je ovo što je ostalo, Neće niko ni džabe, ništavanje skupo, skladištenje još skuplje.
I, ako niste znali Fazerove vakcine su prve dobile dve svetsker velesile:
Srbija i Bangladeš.
I nikako neverujte teoretičarima zavere da su oni samo testirali na ljudima,
Mada, vakcine NEMAJU ATEST SZO.
I mora da se potpiše pre rpomanja da niko nije kriv ako umrete,
а ко би требао то да буде крив што ви убризгавате себи свакаква говна??

све док вас не вежу и држе док вам давају та говна, све је то вашом вољом и за ваше добро.
се рем вам се на струку

Back