PROGLAS NIKOLE ALEKSIĆA

... slučajno nabasah na ovaj proglas ...frapirala me tvrdnja ovog čoveka da nas truju sa vlastitog neba ...još više me čudi i zabrinjava činjenica da svi ćute ... ovaj čovek i dalje priča ... ako plaši stanovništvo na ovaj način , zar to nije krivično delo ... ako govori istinu zar to nije zločin .... a sva ova priča je jednostavno proverljiva ... pa opet ništa ... dali smo ljudi ili miševi ?

...pa tvoj komentar moram onda da izuzmem; jer on je sugestija ... onda imam nula komentara... konačan bilo koji broj kad pedelim sa nulom dobijam beskonačan broj ... mogu onda da zaključim da su ljudi sve skužili i da je moj tekst beskonačna glupost ... ali nećeš mi verovati danas pogledah u nebo iznad mog grada i videh tri aviona sa pozamašnim gotovo beskrajnim tragovima od takozvanih mlaznih motora ... vrtim glavom i razmišljam ... kud da se denem ovako blesav i sluđen ...neznam !

...pre mesec dana , u ujedinjenim nacijama , posle objavljenog istraživanja , neke države gotovo stidljivo su priznale da na ovaj način kontrolisano rasturaju toksično radioktivni matrijal širom planete...mi , stanovnici planete , ćute....izgleda da smo grđi i od miševa !?

Back