proganjanje .

ravana

Domaćin
Poruka
4.537
Tehnologija napreduje pa je sve vise aplikacija kao GOOGLE LATITUDE . On se ugradi u mob zrtve a da ona to i ne zna i prati ju se na kompu po gradu . Ako sumnjate u svog partnera onda je to rjesenje ali isto se tako nemojte cuditi ako su ga vama ugradili ! Korisno ili stetno ?

Meni ugradise GPS senzor pod kozu, mali mikrofon i opticki senzor u oko, ma i na mozak su mi se povezali tako da preko 3G mreze u svakom trenutku zna sta mislim, sta gledam, kazem i sa kime sam.
Eh... ljubav je to :super:

Ništa im ne vredi; ne bi znali, šta mi je u umu & srcu sve i da mi znaju kretanje, tako da... :mrgreen:

Džaba je. Ja vodim jedan tako dosadan i jednoličan život; to je za neke ovako...aktivnije. :mrgreen:

Šalu na stranu, što svet više napreduje, sve je bolesniji. U svakom smislu. Jer sve se izvrće, uzurpira, prati...za čije babe zdravlje.

Što neko tu gore reče, korisno, možda ko ima decu, a za odrasle, više štete, no koristi.

:bye:

Tehnologija napreduje pa je sve vise aplikacija kao GOOGLE LATITUDE . On se ugradi u mob zrtve a da ona to i ne zna i prati ju se na kompu po gradu . Ako sumnjate u svog partnera onda je to rjesenje ali isto se tako nemojte cuditi ako su ga vama ugradili ! Korisno ili stetno ?
korisno samo meni svejedno ne bi se bakto time

:rotf: uz sve poštovanje, al većina ljudi ovde jedva zna da uključi i komp :lol:

Back