naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
cini mi se da imam malenu tendenciju da makice proganjam ljude posle raskida, jel postoji neka granica dokle je to normalno, npr. cestitati im nesto je ok mozda, a sta nije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cini mi se da imam malenu tendenciju da makice proganjam ljude posle raskida, jel postoji neka granica dokle je to normalno, npr. cestitati im nesto je ok mozda, a sta nije?
neeeeeeeeeeee, hihihiA zato ti trazis liste studenata odredjene godine na odredjenim fakultetima![]()
cestitaj im sve i to pomocu pevajuceg telegrama. sto da ne da sam hrabra radila bih dok ne krenu da prete, mada neki mozda ne prete nego salju batine ili tuzbu. a inace sta te briga. mada otkud znam u zivotu najbolje da gledas svoja posla osim ako ih stvarno volis![]()
A zasto si i ulazio u vezu sa ljudima ?cini mi se da imam malenu tendenciju da makice proganjam ljude posle raskida, jel postoji neka granica dokle je to normalno, npr. cestitati im nesto je ok mozda, a sta nije?
ludo i glupo : )) mada moze da bude ok ako nisi neki zlobnik, sta znam kao dr house... teoretski
npr malo se kao svetis ali to ne sme da ide u neku crnu zonu vise kao djacke smesne pakosti. ali to je nekako umetnost. aj pricam napamet ne stvarno.
a drugo ako oces nekog da vratis pa takticki nesto tu petljash valjda ali to jedino da znas da neko voli taj metod. ali stvarno lupetam sada. ali ljudi i ne moraju da razumeju neciju shalu pa mogu da burno odreaguju. ali najbolje gledaj nekog dr hausa ili nesto slicno ali prvo odustani :I
u stvari mozes da budes i zlobnik ali da nisi bas stvarno zao.
a sta oces tim postupkom. mada nekad je dobro tek tako nesto uraditi a ne razmisljati ako nema bas neke jezive posledice. ali ne radim to tako da samo pisem
mislis drugar? meni je lakse da ga proganjam i da se nadam negoo da patim i slicne glupostiMa samo rolaj, dok ti je lepo, bole te uvo![]()
Ukoliko nismo sigurni u razlog raskida, ostao je neki konflikt, razlog da sumnjamo u ispravnost odluke 'proganjanje' ima svoje opravdanje..ići u smjeru razrješenja konflikta je ispravan put ..proganjanje u smislu agresivnosti, ukoliko smo dobili odgovore na pitanja ili su oni jasni, ali to nije dovoljno da bi integrisalo ličnost te vodi i teži ugrožavanju tuđeg integriteta nije opravdano 'proganjanje' ...
Sve se vraca , ko se upusti u to 'zlo' opsesivno bavljenje nekim drugim , neka razmislja da ce to da mu se vrati .
Ni jedno proganjanje nije dobro , bez obzira kako se veza ili odnos zavrsili .
Ima jos ludjih stvari od proganjanja , to je jos sitnica .Pa se nesto pitam kakvi su to bre ljudi koji drugima komplikuju zivote
komplikuju takvima kao sto si ti![]()