PROGANJANJE

naterasi

Buduća legenda
Poruka
28.796
cini mi se da imam malenu tendenciju da makice proganjam ljude posle raskida, jel postoji neka granica dokle je to normalno, npr. cestitati im nesto je ok mozda, a sta nije?

cestitaj im sve i to pomocu pevajuceg telegrama. sto da ne da sam hrabra radila bih dok ne krenu da prete, mada neki mozda ne prete nego salju batine ili tuzbu. a inace sta te briga. mada otkud znam u zivotu najbolje da gledas svoja posla osim ako ih stvarno volis :(

ludo i glupo : )) mada moze da bude ok ako nisi neki zlobnik, sta znam kao dr house... teoretski
npr malo se kao svetis ali to ne sme da ide u neku crnu zonu vise kao djacke smesne pakosti. ali to je nekako umetnost. aj pricam napamet ne stvarno.
a drugo ako oces nekog da vratis pa takticki nesto tu petljash valjda ali to jedino da znas da neko voli taj metod. ali stvarno lupetam sada. ali ljudi i ne moraju da razumeju neciju shalu pa mogu da burno odreaguju. ali najbolje gledaj nekog dr hausa ili nesto slicno ali prvo odustani :I
u stvari mozes da budes i zlobnik ali da nisi bas stvarno zao.
a sta oces tim postupkom. mada nekad je dobro tek tako nesto uraditi a ne razmisljati ako nema bas neke jezive posledice. ali ne radim to tako da samo pisem

Zavisi u kakvom ste posleveznom odnosu, tako da cestitati rodjendan, Ng, pa i izaci na pice ponekad, cuti se s vremena na vreme (bilo jer ti nesto treba ili jer treba njoj, ili tek onako) moze biti skroz ok, ali postoje situacije kada je sve to bolje preskociti, bilo na neko vreme ili cak i zauvek.

Tesko da se moze ustanoviti nekakva jedinstvena politika u ophodjenju prema bivsima, pa ni ti sam nisi sa svim bivsim devojkama u istom odnosu, a zamisli kad bismo se svi skupili sa svim nasim iskustvima.

Uglavnom, ako vidis da je povratna info takva da ta osoba ne zeli kontakt, onda nema sta da je obasipas sms-ovima ili opterecujes sobom.

Ako pak ima sanse da ostanete u ok odnosima, ja ne vidim razlog da to ne bude tako. Ako si sa nekim bio u vezi, a i posle toga i dalje imas zelju da ne izgubite svaki kontakt, onda to valjda znaci da tu osobu cenis i volis kao coveka, bez obzira sto vise niste zajedno.

ludo i glupo : )) mada moze da bude ok ako nisi neki zlobnik, sta znam kao dr house... teoretski
npr malo se kao svetis ali to ne sme da ide u neku crnu zonu vise kao djacke smesne pakosti. ali to je nekako umetnost. aj pricam napamet ne stvarno.
a drugo ako oces nekog da vratis pa takticki nesto tu petljash valjda ali to jedino da znas da neko voli taj metod. ali stvarno lupetam sada. ali ljudi i ne moraju da razumeju neciju shalu pa mogu da burno odreaguju. ali najbolje gledaj nekog dr hausa ili nesto slicno ali prvo odustani :I
u stvari mozes da budes i zlobnik ali da nisi bas stvarno zao.
a sta oces tim postupkom. mada nekad je dobro tek tako nesto uraditi a ne razmisljati ako nema bas neke jezive posledice. ali ne radim to tako da samo pisem

pa nisam ja bas mislio da budem zao...ali mogu i to daj savet he he he

cini mi se da imam malenu tendenciju da makice proganjam ljude posle raskida, jel postoji neka granica dokle je to normalno, npr. cestitati im nesto je ok mozda, a sta nije?

Ukoliko nismo sigurni u razlog raskida, ostao je neki konflikt, razlog da sumnjamo u ispravnost odluke 'proganjanje' ima svoje opravdanje..ići u smjeru razrješenja konflikta je ispravan put ..proganjanje u smislu agresivnosti, ukoliko smo dobili odgovore na pitanja ili su oni jasni, ali to nije dovoljno da bi integrisalo ličnost te vodi i teži ugrožavanju tuđeg integriteta nije opravdano 'proganjanje' ...

Ako je ego teško povređen,a na kraju veze su učesnici skloni povređivanju već bivšeg partnera,
tada je veoma teško ne podleći iskušenju "odmazde"...z:mrgreen:
Naravno da te postupke nema šanse da spreče racionalni razlozi,ako je libido jak i čak ako je
i nezadovoljen bez satisfakcije u fizičkom smislu...
Pravo rešenje je autosugestija i prijateljski kontakti,a nisu loša ni putovanja...
Autosugestija treba da sadrži i istinu da se parovi sreću kao zrna peska-veoma slučajno,ali su
namagnetisani libidom pa se privuku-zaista slučajno...
Ono:"Rođeni smo jedno za drugo..."u domenu je predizbornih,pardon,predljubavnih obečanja...z:lol:

Ukoliko nismo sigurni u razlog raskida, ostao je neki konflikt, razlog da sumnjamo u ispravnost odluke 'proganjanje' ima svoje opravdanje..ići u smjeru razrješenja konflikta je ispravan put ..proganjanje u smislu agresivnosti, ukoliko smo dobili odgovore na pitanja ili su oni jasni, ali to nije dovoljno da bi integrisalo ličnost te vodi i teži ugrožavanju tuđeg integriteta nije opravdano 'proganjanje' ...

Ni jedno proganjanje nije dobro , bez obzira kako se veza ili odnos zavrsili .
Ima jos ludjih stvari od proganjanja , to je jos sitnica .Pa se nesto pitam kakvi su to bre ljudi koji drugima komplikuju zivote

pazi to je ok dok si cist, mislim, da, dok si valjda spreman da i ti tako nesto primis. sta znam. ko to moze super, razumem tu potrebu ali isto mislim da je neka tanka linija kad to zezanje prelazi u ozbiljnu igru, ali ko moze nek malo unese boje u siv zivot. sto da ne treba ih nekad zaebavati. mada koja je tvoja pozicija. kao mali sam i ispravan i ubadam ko komarac. e dobro posto smo rasclanili valjda vise ne moze. sama se nisam to usudila, mozda nekom koga sam bolje poznavala u osnovnoj skoli : )) tako da praksu nemam. to je valjda na fazon onog strumpfa sto ima paketic koji eksplodira

Back