Profit od gej parade?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BUDALASTINA!!! Zapamti da silne reklame koje te okruzuju nisu uzalud nijedna jedina! Gej parada nije nista drugo do reklama! Kada bi tu reklamu imao u svakom gradu svake god, za par decenija vise ne bi bilo trafike na kojoj bi bilo ko bilo sta kupio, jer ****** nemaju DECU!!!!!!!

BUDALASTINA!!! Zapamti da silne reklame koje te okruzuju nisu uzalud nijedna jedina! Gej parada nije nista drugo do reklama! Kada bi tu reklamu imao u svakom gradu svake god, za par decenija vise ne bi bilo trafike na kojoj bi bilo ko bilo sta kupio, jer ****** nemaju DECU!!!!!!!

Pa nisu svi gej šta pričaš čoveče?!..evo vidi ovako ovi u razvijenim zemljama takođe to ne podržavaju, msm tu gej paradu ali pošto nisu mogli da utiču na to da se ona ne održava oni su lukavo od toga napravili turizam i uzmu im lovu.E sad su oni kao pametniji od nas.:aha:

Evo sad oni procentualno imaju vise pedera po ulici nego mi! Prosetaj evropom i uveri se, a o americi da ne pricamo! Nisu pametniji bas naprotiv skacu sami sebi u stomak, sad mozda imaju te devize ali cekaj tek je to krenulo!

Evo sad oni procentualno imaju vise pedera po ulici nego mi! Prosetaj evropom i uveri se, a o americi da ne pricamo! Nisu pametniji bas naprotiv skacu sami sebi u stomak, sad mozda imaju te devize ali cekaj tek je to krenulo!

Ma nema njih više nego se ne kriju kao ovde kod nas ...sad ću se skroz udaljiti od teme ali u jednom razgovoru sa jednom prijateljicom koja živi u Švedskoj ona je spomenula kako tamo ima više dece koja su bolesna od različitih vrsta paraliza ali smo na kraju došli do zaključka da bih i ovde verovatno bilo isto da ih ne kriju od očiju drugih i da ih izvode na ulicu.Msm ova dva ne mogu da se porede ali sam htela reći da se i ovi naši ne kriju ista bi ti slika bila.:aha:

Objasni mi samo ,po kom su oni pitanju ugrozeni ovde u Srbiji?
Jel zato sto ne mogu da se vencaju,ili sto ne mogu da dobiju decu???
Neka njih i neka budu sta hoce,svako ima pravo na to da bude sta hoce,ali nam ne treba takva gomila na ulicama.

Ajd da malo zanemarimo našu tradicionalnost i razmislimo koliko bi Srbija profitirala kada bi se u svakom gradu organizovala gej parada i da zovemo samo ove iz inostranstva da kod nas ostavljaju devize.A sjatilo bi ih se sigurno bar milion ili dva.:think:

Jel ti mislis da je gej parada jedina manifestacija na kojoj se zaradjuje???
Kad ne znamo da iskoristimo gomilu drugih,mnogo pametnijihi lepsih kao i zanimljivijih manifestacija,ne treba nam ni ta gej parada.

@Off topic

Ja cu uvek biti protiv odrzavanja takvih manifestacija - ma koliko ispadao netolerantan, prostak & zaostao u modernom nam drustvu. Srbija se ponosi da je hriscanska nacija - ovo je direktan samar naciji koja se tako izjasnjava. Nisam od pristalica radikalnih pokreta tipa "jedan gej, jedan metak" ali ne bih zeleo mladi da se ohrabruju da budu deo te price. Mladi duh ce u uvek sebi gajiti podrsku prema pobunjenickim pokretima - a takvu poruku salje ova populacija u Srbiji, da je ugnjetavana i neshvacena od sirovih nam ljudi kao sto sam ja. Sve vise mladih rebela ce se, umesto slusanja drugacije muzike i citanja mudrijaskih knjiga okrenuti novom modernom pokretu, homo - cemu god. Ja ne zelim moja deca odrastu u svetu gde ce ih na svakom koraku ohrabrivati da ne "sputavaju svoja jos neotkrivena osecanja" i da trckaraju goli po livadama sa belim zecom i jednorogom.

@Topic

Mogu bolje manifestacije od ovoga da se osmisle za uzimanje deviza.

@Off topic

Ja cu uvek biti protiv odrzavanja takvih manifestacija - ma koliko ispadao netolerantan, prostak & zaostao u modernom nam drustvu. Srbija se ponosi da je hriscanska nacija - ovo je direktan samar naciji koja se tako izjasnjava. Nisam od pristalica radikalnih pokreta tipa "jedan gej, jedan metak" ali ne bih zeleo mladi da se ohrabruju da budu deo te price. Mladi duh ce u uvek sebi gajiti podrsku prema pobunjenickim pokretima - a takvu poruku salje ova populacija u Srbiji, da je ugnjetavana i neshvacena od sirovih nam ljudi kao sto sam ja. Sve vise mladih rebela ce se, umesto slusanja drugacije muzike i citanja mudrijaskih knjiga okrenuti novom modernom pokretu, homo - cemu god. Ja ne zelim moja deca odrastu u svetu gde ce ih na svakom koraku ohrabrivati da ne "sputavaju svoja jos neotkrivena osecanja" i da trckaraju goli po livadama sa belim zecom i jednorogom..
Slazem se sa tvojim misljenjem i mislim da si sve rekao sta ima da se kaze po pitanju ove teme.

Ajd da malo zanemarimo našu tradicionalnost i razmislimo koliko bi Srbija profitirala kada bi se u svakom gradu organizovala gej parada i da zovemo samo ove iz inostranstva da kod nas ostavljaju devize.A sjatilo bi ih se sigurno bar milion ili dva.:think:

Odlicna ideja! Pa posle toga dani pedofila - njih bi se sjatilo najmanje 10 miliona. Mozemo organizovati i antiglobalisticke demonstaracije koje su takodje dobro posecene.

Sreca ne zivim u Beogradu pa necu morati detetu da objasnjavam zasto se dva muskarca ljube u usta dok slobodno setaju ulicom...

Jel ti mislis da njih nema kod tebe u tvom kraju,gde god da si???
A u Beogradu niti bilo gde u Srbiji,osim naravno u VLADI gde ih ima poprilican broj,homoseksualci nikad nece smeti da se ljube na ulici,ma sta ti mislio.

Poslednja izmena:
Ako je Srbija spala na to da ceka gej paradu da bi namakla koji dinar onda je bolje da nema ni Srbije ni gej parade, smatram da se od svake vece manifestacije (maraton, olimpijada, neki veci koncert svj.poznatih grupa/muzicara, itd.) moze namaci isti novac.

A tek stete od gej parade..., to nikakav profit ne moze pokriti...

Izvini a kakve veze imaju antiglobalističke demonstracije sa gej paradom? :aha:

Kakve veze imaju i pedofili sa homoseksualcima? Koliko god meni smetalo to marsiranje gej populacije ulicama Srbije, nije u redu poistovecivati homoseksualce sa pedofilima... Kao sto rekoh par puta... pedofili gaje afinitete prema osobama koje ne mogu svojevoljno da stupe u odnos kakav pedofil zeli. Zbog toga pedofili nikad nece moci da setaju slobodno ulicama i traze svoja prava, osim za lecenje...
Sa homoseksualcima je drugacije... Nikog ne teraju na bilo kakav odnos i ljudi koji njih privlace su ljudi sposobni da sami odluce hoce li ili nece da stupe u homoseksualni odnos...

E sada... sto se tice teme...

Kada se prica o paradi, jel se misli na one paradice na kojima ucestvuju nakaradno nasminkani i obuceni muskarci?

To nije nikakva gej parada nego vasariste i tako nesto mi uopste ne deluje kao setnja za prava...

S obzirom na to, ako je vec "gej parada" manje omiljeni termin, nazovimo ga karneval i svi srecni... Poslodavci, patriote, fasisti, a i homoseksualci...

Poslednja izmena od moderatora:
Kakve veze imaju i pedofili sa homoseksualcima? Koliko god meni smetalo to marsiranje gej populacije ulicama Srbije, nije u redu poistovecivati homoseksualce sa pedofilima... Kao sto rekoh par puta... pedofili gaje afinitete prema osobama koje ne mogu svojevoljno da stupe u odnos kakav pedofil zeli. Zbog toga pedofili nikad nece moci da setaju slobodno ulicama i traze svoja prava, osim za lecenje...
Sa homoseksualcima je drugacije... Nikog ne teraju na bilo kakav odnos i ljudi koji njih privlace su ljudi sposobni da sami odluce hoce li ili nece da stupe u homoseksualni odnos...

E sada... sto se tice teme...

Kada se prica o paradi, jel se misli na one paradice na kojima ucestvuju nakaradno nasminkani i obuceni muskarci?

To nije nikakva gej parada nego vasariste i tako nesto mi uopste ne deluje kao setnja za prava...

S obzirom na to, ako je vec "gej parada" manje omiljeni termin, nazovimo ga karneval i svi srecni... Poslodavci, patriote, fasisti, a i homoseksualci...

Trebalo je njega da pitaš za to pominjanje pedofila a ne mene, on ih je spomenuo, mada vidim da ne zna šta su to antiglobalističke demonstracije koje zapad toliko krije,verovatno iz razloga što je antiglobalista jako mnogo i njihova borba je opravdana i nema nikakve veze sa gej paradom i traženja prava gejeva ali eto.

Ovde se brka parada ponosa sa gej paradom ne znam zašto je u opšte zovu parada jer bi se to trebalo zvati demonstracijom msm ako već traže svoja prava.

Jedino objašnjenje je to da je ovde neko nema pojma sa prevodom pa je gej paradu nazvao parada ponosa a na zapadu je parada ponosa kad oni izlaze u donjem vešu i igraju ili šta već a gej parada podrazumeva da oni izađu na ulicu kao i svi drugi ljudi znači bez ikakvih naznaka da su oni gej i traže ta svoja prava šta god da ona podrazumevaju...znači da ne znaš o čemu se radi ne bi ni znao da su gej.

Oprosti,nisam mislio da ce tvoja deca,ali necija ce sigurno to videti.Neke bake i deke nemaju pojma sta je to gej/lesbo sta vec parada i slucajno ce tuda prolaziti i videti divnu sliku...
Kako god ,mislim da deca trebaju da budu upoznata o pojmu GEJ.Naravno u odredjenom starosnom dobu.Hteli mi to da priznamo ili ne.
Naravno da nisam za to da ih vodim da gledaju jedno takvo gnusno ruglo kao sto je GEJ parada.

Trebalo je njega da pitaš za to pominjanje pedofila a ne mene, on ih je spomenuo, mada vidim da ne zna šta su to antiglobalističke demonstracije koje zapad toliko krije,verovatno iz razloga što je antiglobalista jako mnogo i njihova borba je opravdana i nema nikakve veze sa gej paradom i traženja prava gejeva ali eto.

Nisam tebe pitao, nego sam samo pored tvog pitanja dodao i svoje. :)
Nesporazum :)

Sve ste vidjeli, sve ste culi, sad mozemo detaljnije da sagledamo koliko je Srbija zaradila od gej parade.

Od te sacice izopacenika, od njih 700-1000 koliko ih je bilo pretpostavljam da niko nije dinara potrosio, prvo, dosli su u panicnom strahu, bilo ih je malo, uopste im nije bilo ni do feste ni do festanja ni do trosenja para pa je parada i zavrsena sat i po ranije, dakle, ama bas nikakve koristi s tog aspekta po zemlju Srbiju.Siromasi su jedva cekali da organizatori proglase kraj pa da u hamerima idu odakle su i dosli.

Sa drugog aspekta, u prvi mah i ne toliko uocljivog, profit od parade, ali samo na prvi pogled, imali su nasi licemjerni politicari i, u ovom slucaju, licemjerna drzava koji su ispunili zahtjeve za odrzavanjem parade po svaku cijenu pristigle od gej lobija i gospodara sa zapada, a sve radi najavljenog (ne i izvjesnog) ulaska zemlje u EU.Opet je Srbija na koljenima, opet Srbija ponizno ispunjava zelje gospodara sa zapada i opet Srbija tuce svoje gradjane koji ne misle kao i drzavni aparat.Bilo je tu i huligana, naravno, ali je u toj masi bilo i slobodomislecih i umnih ljudi koji su dosli da izraze svoj protest protiv nasilja u vidu nametanja parade koju vecina, dobra vecina, gradjana Srbije ne zeli.I ko je onda tu u stvari profitirao?Gejevi nisu, oni siromasi i nisu shvatili da su samo posluzili kao sredstvo za nametanje necije volje, u ovom slucaju kao sredstvo za jednokratnu upotrebu kojim je zemlji Srbiji nametnuta nakaradna parada zarad postavljanja nekih stvari u sferi politike na svoje mjesto, nesretnici nisu shvatili da od ove parade oni ama bas nikakve koristi nisu dobili, sad ce se jos manje smjeti pojaviti na ulicama grada, tek sad su najebali, tek sad ce osjetiti srpski inat i srpski bijes.

Nisu profitirali ni nasi licemjerni politicari koji se defakto zalazu za odrzavanje parade jer to zvuci evropski, a nisu smjeli doci na istu jer su obicne p.zde.

Dakle, profit od parade sto se tice zemlje Srbije, nije imao niko, ni gejevi, ni politicari, ni huligani, ni narod, nit zemlja Srbija...

Uzaludno smo potrosili jos koji milion eura i jednu lijepu nedjelju umjesto da setamo i odmaramo se...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back