Profili moderatora treba da budu otvoreni

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Već sam rekao u naslovu.
Predlog.
Obični korisnici imaju mogućnost da ograniče profil i to je u redu. Neće svako da razgovara u PP.

Ovaj svoj predlog opravdavam činjenicom da ponekad hoću nešto da pitam moderatora i onda vidim "ograničen profil".
Moderator uvek može meni da se obrati i to je u redu.
Bilo bi normalno da i korisnici mogu moderatoru. Neki su onemogućili prijem. Ne može im se poslati poruka.

Upvote 4
Već sam rekao u naslovu.
Predlog.
Obični korisnici imaju mogućnost da ograniče profil i to je u redu. Neće svako da razgovara u PP.

Ovaj svoj predlog opravdavam činjenicom da ponekad hoću nešto da pitam moderatora i onda vidim "ograničen profil".
Bilo bi normalno da i korisnici mogu moderatoru. Neki su onemogućili prijem. Ne može im se poslati poruka.
Dakle , nisam ja bila jedina sa katancem.. :mrgreen:
Ali verovatno jedina kojoj je to bilo nabijeno na nos.
Baš dobro što si otvorio ovu temu , malo mi se magla više podigla..
(Mada ..moglo se očekivati.)

Već sam rekao u naslovu.
Predlog.

Zaključan profil i mogućnost započinjanja prepiske nije ista stvar.

Moderator mora da omoguću započinjanje prepiske sa svim članovima ali ne mora da ima otvorene ostale opcije kao što je pisanje poruka na profilu ili pregled napisanih poruka.

Može da se desi da neki moderator slučajno onemogući privatnu prepisku i u tom slučaju možeš da obavestiš supermoderatora ili admina o tome.

Mislim, hajde realno. Desio mi se incident kada sam namerno bio off sa foruma nedelju dana i tako sam planirao da ostane ali sam se login nešto da pogledam. I jedan od moderatora vidi da sam bio online i iskoristi tu informaciju da mi napiše kako ja njega / nju kuliram. Hello, zašto sam ja stavljao svoju aktivnost skrivenu kad oni mogu da vide.

Ako mogu moderatori nama da vide poslednju aktivnost i šta radimo, zar nije fer da mi vidimo njima ili da se onemogući njima da vide to? Žalim se opet na tako nešto.
Po istom pricipu možeš da tražiš da edituješ postove u temama koje si otvorio kao što moderatori mogu?

A sledeći postez je da možeš da banuješ koga ti hoćeš iz teme koju si otvorio?

Po istom pricipu možeš da tražiš da edituješ postove u temama koje si otvorio kao što moderatori mogu?

A sledeći postez je da možeš da banuješ koga ti hoćeš iz teme koju si otvorio?
Netačno. Ovo je privatnost i nema veze sa time kako se organizuje forum. Njihov posao je da organizuju teme i kontrolišu rad svojih pdf-ova. A to šta ja radim se apsolutno njih ne tiče. Valjda toliko kapiraš, ne?

jel ste se izigrali decice? :D
Нисмо. ?
Сад мало ја? М?

Netačno. Ovo je privatnost i nema veze sa time kako se organizuje forum. Njihov posao je da organizuju teme i kontrolišu rad svojih pdf-ova. A to šta ja radim se apsolutno njih ne tiče. Valjda toliko kapiraš, ne?
Тако је. Уз то, логично је да се бирају најбољи, узорни такорећи.
Зашто узорни, примерни треба да крију своју активност а да при том имају могућност прегледа туђе?

Треба да сви буду равноправни.
Или модераторима онемогућити да прегледају закључане профиле или им укинути могучност да своје закључају.
Верујем да би се многошта променило. ?

O čemu pričaš?

Podržavaš zahtev da moderatori nemajuprava da ograniče pristup svojim profilima kao što mogu regularni članovi. A onda obrćeš da se radi o privatnosti, to jest da zahtevaš da tvoj profil bude zaključan za sve?

Izaberi stranu.

Треба да сви буду равноправни.
znači, ti hoćeš da banuješ koga ti hoćeš?

znači, ti hoćeš da banuješ koga ti hoćeš?
Не. Ја хоћу равноправност. Ако ја закључам профил значи да је закључан за СВАКОГ.
Уколико немам ту могућност, онда нико не сме да је има.
Зашто су модератори тиме привилеговани?
Чему им служи могућност да знају коју тему члан прегледа или да ли је на пп?
Ако то умеш да ми објасниш и убедиш да је неопходно, признаћу да грешим.

Podržavaš zahtev da moderatori nemajuprava da ograniče pristup svojim profilima kao što mogu regularni članovi. A onda obrćeš da se radi o privatnosti, to jest da zahtevaš da tvoj profil bude zaključan za sve?
Јесте у питању приватност, јер да није зашто би је крили?
Зашто си ти закључао профил?
Јер не желиш да сви виде које теме читаш или је нешто друго у питању?
Да ли користиш могућност да СВАКИ профил видиш? Да ли си свестан своје привилегије кад кликнеш на неки ник?
Да ли помислиш да је и тај неко закључао профил из истих разлога као и ти?

Зашто си ти бољи, важнији или бар твоја интима од моје?

Nesto mi govori da smo mi jaci od njih u ovim temama. Stalno kad ih iznapadamo bude pa nismo tako teli pa bilo slucajno pa okolnosti... mnogo vrdaju...samo ostro braco do konacne pobede!
Ко сте то ви?

Колико пута сте на темам прочитали коментар модератора како зна да је одређени члан у том моменту на пп?
Јел то у реду?

Јесте у питању приватност, јер да није зашто би је крили?
Зашто си ти закључао профил?
Јер не желиш да сви виде које теме читаш или је нешто друго у питању?
Да ли користиш могућност да СВАКИ профил видиш? Да ли си свестан своје привилегије кад кликнеш на неки ник?
Да ли помислиш да је и тај неко закључао профил из истих разлога као и ти?
ima, ali ne raspravlja se javno o organizaciji i radu krstarice.

Poslednja izmena:

Slične teme

Back