Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pricaj nam jos o tim zenama kibicka![]()
Da, da...primetio sam da ti mislis da si posebna![]()
a vrh vaseg je da kukate kako vas izyebale zenice, kuku lele kakve su ovakve onakve, udri torbicom po kuuuurvi i na kraju buhuhu natapanje jastuka suzama? missim poglede teme pa kontaj o cemu pwicaju lokalne muske tetkiceNe pregledam ja nista al brate ako ti nisi zensko koje nas trola iza fol mushkog nika zapitaj se.
Samo se slhihtash zenama, na mojoj temi recimo do te mere da predlazes da ovaj podforum treba da se ugleda na one kokoshke na zenskom kutku lol
45 strana o sisi u javnosti- da ili ne?
to je vrh njihovog intelekta I preokupacija
da su se mushkarci tako ugledali na zene kad su pravili civilizaciju josh uvek bi tovarili u toj pecini I jeli svoja govna lol
josh si ispao sisa do te mere da nisi mogao chak ni SAM da otvoris zensku temu ovde nego je ona guska nemesis to morala da uradi za tebe
shliht,shliht,shlht
a vrh vaseg je da kukate kako vas izyebale zenice, kuku lele kakve su ovakve onakve, udri torbicom po kuuuurvi i na kraju buhuhu natapanje jastuka suzama? missim poglede teme pa kontaj o cemu pwicaju lokalne muske tetkice![]()