Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako uporedimo pdf mushkarci I zene ima interesantnih razlika po prirodi tema koje se obradjuju tamo I ovde:
Ovde, na mushkarcima se 99% tema vrti oko zena u nekom kontextu dok na zenama maltene ni nema tema o mushkarcima.
Sta mislite zasto je to tako?
Ako uporedimo pdf mushkarci I zene ima interesantnih razlika po prirodi tema koje se obradjuju tamo I ovde:
Ovde, na mushkarcima se 99% tema vrti oko zena u nekom kontextu dok na zenama maltene ni nema tema o mushkarcima.
vish...sad razmishljam moze li se diplomatichno odgovoriti na ovo...
vidi avatar bokte...Zato sto ste nam se smucili.
Pa mi koji ne pričamo nešto mnogo o ženama smo u manjini. Ja bih recimo svaki dan posećivao temu korisni saveti za muškarca. Tipa - vezivanje kravata, zamena filtera vazduha, čišćenje klime, ili na primer onu problematiku vezanu za farbanje, koja je bila plod mog iskustva sa posla.
Sa druge strane, jako bih voleo temu "Odnos oca i sina i osnos oca i ćerke - problemi saveti, šta i kako".
Ti bi trebao da se dobro zagledash u gatje I proverish da li ti je to u njima tuki ili ono drugo.
Ne znam zasto je tako, ali sam primetila da na ovom podforumu muskarci uglavnom kukumavce, dakle ne svi i uvek, ali uglavnom....Ako uporedimo pdf mushkarci I zene ima interesantnih razlika po prirodi tema koje se obradjuju tamo I ovde:
treba im kutak da budu svoje,da ispadne kako se ne vrte samo oko nasAko uporedimo pdf mushkarci I zene ima interesantnih razlika po prirodi tema koje se obradjuju tamo I ovde:
Ne može, zato što si ti već postao domaći izdajnik i postao glavna dojilja na javnom mestu...
pa kako da odgovorim na ovo...a da ne zvuchi pedofilichno![]()
Auuuu, koja mimikrija...Sad još samo promeni pol (mslm ispod avatara) i kompletno si spreman za teme na pdf žene...
![]()
osh retji da su zene tamo latentni lezbosi?!![]()
Zato sto su muskarci iskreniji. Nemoj se zavaravati zenama takodje upravlja njihov reproduktivni instikt i sve bi dale za par kapi sperme dominantnog muzjaka. One imaju daleko manje hobija i interesovanja od nas i 99% vremena razmisljaju vaginom za razliku od muskaraca koji penisom razmisljaju oko 50% vremena.