Profil i Vi kao profajleri...:-D

Ja sam profil samo jednom zamenila i sad mi je sasvim ok da tako ostane za stalno. Menjam samo potpis i aktivnost kad mi dodje. U tudje profile ulazim kad hocu nekom da dam repku, a mrzi me da trazim ponovo odabrani post po temama. Ulazim i u profile svojih RL drugarica i pre sam ulazila u profil svog decka, ali on vise nije na forumu pa ni tamo vise ne ulazim. Ne obracam paznju na to kakav je profil, samo procitam zanimljive postove.
Na fejsbuku ulazim u profile onih svojih poznanika ciji mi se muzicki ukus svidja i maznjavam spotove.

Svako od nas ima profil na Krstarici..Neko ga uredjuje sa manje paznje,neko sa vise...Sta govori o Vama,a sta govori o drugima?Koliko polazete paznju na tudje profile? Da li Vam profil govori puno toga o nekome i sta? Kada menjate svoj profil,sta najcesce menjate u njemu i je li to uopste vazno ovde? :)

Profil koliko govori o nekome toliko i ne govori ...jer nije sve onako kako izgleda ili kako nam se cini. Profil moze da znaci i ono sto bi taj/ta zeleo da bude ili samo nacin da se privuce paznja ,ili..... u svakom slucaju dela najbolje govore za ljude a u ovom slucaju dela bi bila ono sto ovde napisu .... na osnovu profila u kombinaciji sa napisanim da se o toj osobi zakljuciti vise od 90% ..naravno ne odmah ali za par meseci ..ma nema da se omane u proceni

Jedina istina o meni i mom profilu jeste da u njemu ima i misterije bas kao sto sam dobrim delom i ja :kolac:

Svako od nas ima profil na Krstarici..Neko ga uredjuje sa manje paznje,neko sa vise...Sta govori o Vama,a sta govori o drugima?Koliko polazete paznju na tudje profile? Da li Vam profil govori puno toga o nekome i sta? Kada menjate svoj profil,sta najcesce menjate u njemu i je li to uopste vazno ovde? :)

Не водим рачуна о свом профилу а ни о туђем, евентуално променим аватар ако нађем неки смешнији.

ma, ja to ništa, sa sam išla vidjeti tvoj i baš je sladak.
ja ne znam ono bojiti kao ti.
Da mi ljudi ne ostavljaju sličice razne, baš bi bio bez vezu:eek:

Back