mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.110
Profil mi je bio danima banovan a vidim u inboxu nema nikakve poruke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po automatizmu ideš u ban kada skupiš 3 poena. Ti si dobio jedan po jedan (nisam ja majkemi)Profil mi je bio danima banovan a vidim u inboxu nema nikakve poruke.
Ništa nije na brzaka jer pravilo da ideš u ban sa skupljenih 3 poena postoji bar 10 godina. Nekad se sa skupljenih 10 išlo u trajni ban pa si zato onomad bio dugo u banu. To je ukinuto i zato si vraćen.To ste sad smislili na brzaka a? Ko što mi je profil bio banovan godinama na foru dva pokvarena moderatora?
Negde si dobio još 3 poena. Ne vidim svrhu rasprave o nečemu što je bilo pre 7 godina.
ja sam ovde samo nedužan posmatrač. Nemam nikakvu ulogu u tvomTo ste sad smislili na brzaka a? Ko što mi je profil bio banovan godinama na foru dva pokvarena moderatora?
Kako možemo znati stanje bodova?Po automatizmu ideš u ban kada skupiš 3 poena. Ti si dobio jedan po jedan (nisam ja majkemi)
Pitaš bilo kog moda. Ja ću ti sad poslati na pp.Kako možemo znati stanje bodova?![]()
Dobiješ email za svakiKako možemo znati stanje bodova?![]()
Dobio si u utorak 3x po c1 i sakupio ih za ban od dva dana,danas si izasao iz banaProfil mi je bio danima banovan a vidim u inboxu nema nikakve poruke.