Profesorka navukla učenika (14) u auto da bi ga pretvorila u muškarca: onda je naišla njegova sestra!

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gusan

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.978
PROFESORKA NAVUKLA UČENIKA (14) U AUTO DA BI GA PRETVORILA U MUŠKARACA: Onda je naišla njegova sestra!

Britani Lopez Marej, Foto: Printscreen

ŠOKANTNO!​

PROFESORKA NAVUKLA UČENIKA (14) U AUTO DA BI GA PRETVORILA U MUŠKARACA: Onda je naišla njegova sestra!​

Učiteljica je bila zaljubljena u dečaka
Objavljeno: 05.10.2021. 11:03h

Britani Lopez Marej (31), učiteljica glume u školi na Floridi uhapšena je pod sumnjom da je u više navrata u svom automobilu imala intimni odnos sa 14-godišnjim učenikom.
Ko zna dokle bi Britani “pretvarala učenika u muškarca”, kako je posle rekla policajcima, da se u priči nije pojavila dečakova starija sestra.
Ona je jedne večeri uzela iz šale njegov telefon sa stola i usput je otkrila inkriminišuće poruke profesorke koja je priznala u njima da je zaljubljena u dečaka i da je oduševljena njim.
Potom je poruke, ali i slike profesorke na kojima je obnažena, sestra pokazala ocu koji je narednog jutra otišao prvo u školu, a onda u policiju.

Profesorka Britani je još u avgustu počela da učeniku šalje poruke u kojima mu je pisala kako gaji osećanja prema njemu. Kasnije su nastavili da razmenjuju poruke u kojima su govorili o tome koliko su uživali u seksualnim odnosima.
Rutina je išla ovako – profesorka bi čekala dečaka u kolima da on završi s košarkaškim treningom, a onda bi s vozili malo dalje od mesta gde žive i u automobilu bi imali odnos.
Inače, profesorka glume sa Floride, ironije li, dobila je 2017. godine nagradu za predavača godine.
– Svi zaposleni prolaze obuku i očekuje se da će se pridržavati politike Standarda etičkog ponašanja Distrikta. Žalosno je da se, prkos našim naporima, postupci nekih pojedinaca protive ponašanju koje se od njih očekuje – rekli su iz uprave Distrikta Majami-Dejd.

Britani Lopez Marej optužena je za napastvovanje i polni odnos sa maloletnikom.
espreso.rs

----------------------------------------------------------------------------------------------

"SOKANTNO"?
99% strejt muskaraca bi bilo presrecno u tim godinama da ga neka starija dobra riba navuce u auto.

1014233_britanilopezmarej_ls.jpg

Neko voli ovakve...
Ima facu tinejdzerke...tako da je mogla da glumata nama starijima tinejdzerku...
Pokaze ti LK i pise 31, a izgleda kao 23 , 24...masala...
Ali nece, inati se, voli mlade....

Meni komsinica bila ono drusna, profanka koja se sudarila sa mnom na travi vinograda takodje 30godina izgled, tako da pretpostavljam da je za mene tada bilo odgovarajuce 26-33 izgled zenske...
E sad, kako bi trebalo da ide zavodjenje, to je problem....ajd nije kod komsinice...bliskost postoji, ali kod profesorke, pipavo izmedju stidljivosti i mangupluka...

Ne znam, da li da opravdam ako postoji seksualna svesnost, ali ako ne postoji onda je to opterecenje za tinejdzera...A eto npr ja ne vidim to privlacenje starijih zena kao edipovski kompleks...nije mi pala majka na pamet ama bas nijednom...nego je stav deteta, mladica, tinejdzera da su starije devojke perverzne, hoce samo seks, a drugarice hoce i emocije...sto je totalna zabluda tinejdzera, ali iskreno i ja sam imao takvo misljenje dok se nisam izjasnio da bih skolsku drugaricu koja je iskusnija posetio pre skole...koja drasticna promena njenog ponasanja prema meni....wow...i torte i kolaci i cokolade i postovanje i poslusnost i guranje u centar paznje....

U svakom slucaju dobro za mastarenje ovo sa starijima, a moze se bez toga ako cemo iskreno...ovo sa drugaricama, e to je vec druga stvar...

Kao u pesmi , devojke matore, hoce da te pokvare ili kako vec ide pesma...

Mene interesuje kakav je to poremećaj u lobanji takve žene, pa da navali na klinca kome još sline cure...
Šta ona vidi u detetu? Jer 14 godina je ... balavih 14 godina...
Pa zavisi , ja sam postao zainteresovan za zene u svojoj 10toj....toga se secam...4 razred osnovne, idemo dve drugarice i ja u poslasticarnicu izdvojeno odelenje, one dodju u nekom dzempericu koji se providi , a vide se sise dobre trojke....a isto su 4 razred osnovne, razvijene bile...
Posle njih , kad su otisle u drugu skolu , nekako se izgubismo , 5 nista...6 decije jurenje devojke simpatije i tako to , a vec 7 je bio ozbiljne drugarice koje vole seks i razvijene su za seks, samo sto mozda ja nisam bio toliko zainteresovan ili namazan za to....ili nisam imao gde....bice da je to...najverovatnije...
A to je sigurno manje od 14...

Sto se tice zrelosti, MZ zrelost je jedna vrlo uska i malo zavisna oblast...moze se dostici u 1 na 1 igrici i u 13 i 14...godina...
A ova druga, ta je nebitna, nece biti nista od hodanja, vodanja i neke duboke nestrasne veze.
Strast je tu jedini faktor....izucavanje, proucavanje i izazivanje..
Svaki pokusaj pretvaranja takve seksualne veze u nesto drugo osim strasti je glupost, garantovano...
Kao kres shema samo sa ukusima egzotike...nazovimo to tako...

Jeste da ja sad natezem sve moguce odnose, psihologije i morale , ali govorimo to uslovno..

Uzbuđuje je činjenica da je ona prva i da ona pravi od dečaka muškarca.
Ja sam poznavao jednu od 17 godina koja je obozavala decake od 8 9 10 godina kad sam ja imao 14...I nikako ne moze....bila stroga po pitanju selekcije....a bila ono prosecna izgleda kao ona Jelena Tomasevic, duga ravna kosa prosecna faca...
Tu je tacno ovo sto se ovde kaze, lozilo je to da je prva devojka ali iskljucivo tim od 8 9 10, ne starijima , bez obzira da li je prva....
Ja licno ne znam sta se tu desavalo , ali su dolazili klinci kod nje...ti od 8 9 10....Znam joj ceo komsiluk, ali nije pomoglo......a i bolje....ona se nije pogodila u pogodnom vremenskom trenutku ....

E sad sta radi devojka od 27 ili 31 sa decakom od 13 14 ako vec nije krupan od 190cm, to ne znam...Ja sam u prvom srednje imao 181cm to znam jer je zahtev za jednu ustanovu bio 187cm pa sam se pitao da li cu za 2 godine porasti jos 6 cm...ili stati..

Back