fidomeme
Zainteresovan član
- Poruka
- 378
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo oni najbeznadezniji idu u prosvetu i rade taj tupav posao iznova i iznova; od septembra do 20. juna i tako u krug, godinama dok ne odu u penziju. Zato i jesu prsli. Orangutani
I da, uzivanje je svadjati se s njima, ali to ionako ne vodi nicemu...sem sankcijama.
Samo oni najbeznadezniji idu u prosvetu i rade taj tupav posao iznova i iznova; od septembra do 20. juna i tako u krug, godinama dok ne odu u penziju. Zato i jesu prsli. Orangutani
I da, uzivanje je svadjati se s njima, ali to ionako ne vodi nicemu...sem sankcijama.
Hjaoooo...pa nzm,ako imash lowe,probaj da platish da se premestish iz razreda,tako sam ja dwa puta,i probash da podmazhes malo kritichne proffane,i gotowo.
Ovako stoje stvari, prosle godine sam se posvadjao sa jednim profesorom i izvrijedjao ga...I to smo rijesili ovo ono, on je kao oprostio,"ali nije zaboravio" i tako.. E sad ja ne znam kako da se ponasam na njegovom casunecu pominjati razloge ni sta je bilo jer to nema veze sa ovom temom....
Hvala
To je sa njim uobicajeno svi se svadjaju sa njim jer je malo "na svoj nacin"
![]()
Jedina stvar kojom ti mozes profesorima da se kurcis je znanje. Ako ti predmet dobro ide, neces imati problema, i ako ti ih bude pravio, postoji komisija koja cete ocijeniti, i on gubi posao ako znas za vise od onoga sto ti je dao, a ako vuces jedinicu iz tog predmeta, moj ti je savjet da spustis loptu.