Profesor?

Samo oni najbeznadezniji idu u prosvetu i rade taj tupav posao iznova i iznova; od septembra do 20. juna i tako u krug, godinama dok ne odu u penziju. Zato i jesu prsli. Orangutani

I da, uzivanje je svadjati se s njima, ali to ionako ne vodi nicemu...sem sankcijama.

Zavisi kako koja skola.U mojoj novoj skoli,svi zaista vole svoj posao,sa izuzetkom istoricarke.Ali u staroj,da ne govorim :roll:

Btw,vec sam u zavadi sa istoricarkom,posto sam zeznuo datum za jednu godinu,onda je bilo kakav sam ja gimnazijalac :roll: .Od tada,stalno me proziva,ali na njenu zalost,dajem tacn odgovore :mrgreen:

Ovako stoje stvari, prosle godine sam se posvadjao sa jednim profesorom i izvrijedjao ga...I to smo rijesili ovo ono, on je kao oprostio,"ali nije zaboravio" i tako.. E sad ja ne znam kako da se ponasam na njegovom casu :D necu pominjati razloge ni sta je bilo jer to nema veze sa ovom temom....:) Hvala ;) To je sa njim uobicajeno svi se svadjaju sa njim jer je malo "na svoj nacin" :P

Jedina stvar kojom ti mozes profesorima da se kurcis je znanje. Ako ti predmet dobro ide, neces imati problema, i ako ti ih bude pravio, postoji komisija koja cete ocijeniti, i on gubi posao ako znas za vise od onoga sto ti je dao, a ako vuces jedinicu iz tog predmeta, moj ti je savjet da spustis loptu.

Ma vecina profesora je iskomplexirano jer i oni sami znaju da uglavnom oni koji su bili najgori na faxu i nisu bili sposobni da nadju neki bolje placen posao zavrsavaju u skoli i mogucnost da govore deci sta da rade i ispunjavaju neke svoje hirove je nesto najblize sto ce prici moci. Ja sam sad upisao fakultet i ako posle toga budem radio u skoli (sto zaista ne bih voleo) znacu koliko sam daleko dogurao :-)

Ahaha tako sam ja sa gradjankom tamo negde posle Bozica, nista mi ne radimno na casu ( kao i uvek)
i ja ludak poceo da se prepirem sa njom da li se kaze ,,Hristos vas kreshe,, ili ,, Hristos vas kreso ,,
:hahaha:

Ma nemam bre 1 imam 5 :P Ali je razlog njenog uzasnog ponasanja prema meni valjda to sto znam vise od nje..Zali se kao da se "takmicim sa njom u znanju" :P I onda provocira, i tako to, a kad joj prigovoris poziva se na hriscanstvo :eek: i kako je grijeh svetiti se :eek: :P Prije neki dan, pita ona ko je procitao lektiru, i niko ne dize ruku osim mene, a ona: "Znaci, niko! " WTF?!

Back