"Profesor više nije član kolektiva"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A, državno školovanje i dopuna privatnim časovima ?
Kad je kostur blokiran, osnovno je blokirano formalizmom...
Entuzijazam, talenat, postavljanje iznad sistema, ali da budes adekvatan, a ne samo radi eksperimenta....a to obicno ide bez nekog teskog planiranja i dogovaranja i razmatranja...nego principi i neke okolnosti...
Ne moze svako to , a opet nije ni cilj da svaki profan bude slican ili isti...bas obrnuto...
Decu uzbudjuje razlicitost profana kad ih obozavaju....ako su musko i zensko oni bi da ih spajaju, ako nisu razredni oni bi da im budu razredni....

Neko bi rekao da deca nekad zele da formiraju porodicno okruzenje u skoli, ako osete takav vajb...

Inace ima takvih trikova i kad vodite firmu, kao menadzer viseg nivoa...odsek koji je rasparcan i razjedinjen je sukobljen, a onaj koji harmonizujete sebiclukom na prvi pogled je sinhronizovan i neproblematican..i vremenom prestaje da bude sebicluk...

Kad je kostur blokiran, osnovno je blokirano formalizmom...
Entuzijazam, talenat, postavljanje iznad sistema, ali da budes adekvatan, a ne samo radi eksperimenta....a to obicno ide bez nekog teskog planiranja i dogovaranja i razmatranja...nego principi i neke okolnosti...
:ok:
Ne moze svako to , a opet nije ni cilj da svaki profan bude slican ili isti...bas obrnuto...
Decu uzbudjuje razlicitost profana kad ih obozavaju....ako su musko i zensko oni bi da ih spajaju, ako nisu razredni oni bi da im budu razredni....
:heart:
Neko bi rekao da deca nekad zele da formiraju porodicno okruzenje u skoli, ako osete takav vajb...

Inace ima takvih trikova i kad vodite firmu, kao menadzer viseg nivoa...odsek koji je rasparcan i razjedinjen je sukobljen, a onaj koji harmonizujete sebiclukom na prvi pogled je sinhronizovan i neproblematican..i vremenom prestaje da bude sebicluk...
:kpozdrav: ( nemam dodam,.. jedino da mi ne proglase post za spam,.. sve si ti rekao)

Zanimljivo da je škola odmah reagovala sto je za pohvalu, medjutim bilo bi zanimljivo da se obelodani šta se ustvari dešavalo
ne branim nastavnika ni jednog momenta jer ako se neprimereno ponašao prema devojcici treba da leti sa posla momentalno
ali isto tako danasnje klinke em piju em kada piju alkohol imaju svakakve ideje na pameti
kako bese onaj meme od skoro:

ozenis je da kuva kao mama, a ona pije kao tata

Ali kod nas u našoj školi nema toga.
Imamo dobar kafić - najbolji u gradu na 30 metara od škole (a što zakonom nije dozvoljeno) i ja ponekad odem tamo - nikada nijednom nisam video da je sadašnji učenik sedeo sa svojim Profesorom.
Na Fejsbuku mi nijedan sadačnji učenik nije prijatelj,bivših imam i dvesta. .. nisam se nikada rukovao sa sadašnjim učenikom,.. sa bivšima uvek ;)
Inače se slažem delom sa postom, distanca se mora zadržati, nismo sa iste strane katedre.
Један професор на факултету се шалио да ко иде на пиће са њим има оцену мање. Па да се ми жртвујемо и да идемо на пиће са њим ако неком треба оцена мање :)

Back