Profesor univerziteta iz SAD ostvario cilj: Besplatni udžbenici za đake u Srbiji

Trazio si mu bukvar za 200 din. On ti ponudio za 192.

Ne znam da li placa prostor i zaposlene ili sam farba bukvar.

Naruci jedan bukvar.

Pa mu daj 200 evra.
pa on posluje bez poreza. Mislio sam na prijavljene firme(stamparije) koje placaju poreze i doprinose. Meni on bas deluje kao projekat drzave. Drzava pokusava da se vrati na trziste udzbenika.

ajd objasni. Sta ima da se razume. Neprijavljena firma stampa udzbenike bez licenci sumnjivog kvaliteta.
Aj da budemo realni. kvalitet je sigurno na strani nemackih udzbenika. Drugo nemci moraju da placaju autora udzbenika, trece nemci moraju da imaju prijavljenu firmu, cetvrto nemci moraju da potkupljuju direktora skola da se ovi odluce za njihove knjige.

ajd objasni. Sta ima da se razume. Neprijavljena firma stampa udzbenike bez licenci sumnjivog kvaliteta.
Aj da budemo realni. kvalitet je sigurno na strani nemackih udzbenika. Drugo nemci moraju da placaju autora udzbenika, trece nemci moraju da imaju prijavljenu firmu, cetvrto nemci moraju da potkupljuju direktora skola da se ovi odluce za njihove knjige.
pa ti skini PDF i odstampaj sam.......nista nije bez licenci
Alekov plan je da napravi skroz nove udzbenike i da plati autore....(to verujem ide mnogo sporije nego sto je on zamisljao, pa tako nema bas sve udzbenike)
On nije firma i ne radi to za novac.
Zato i moze da se skida pa da stampas gde ti hoces.

pa ti skini PDF i odstampaj sam.......nista nije bez licenci
Alekov plan je da napravi skroz nove udzbenike i da plati autore....(to verujem ide mnogo sporije nego sto je on zamisljao, pa tako nema bas sve udzbenike)
On nije firma i ne radi to za novac.
Zato i moze da se skida pa da stampas gde ti hoces.
ne moras da radis za novac, poreze opet moras da platis i radnike da prijavis.

EzhXxvvWQAM6RnC

Знао је он да му следе ударци испод појаса кад је ушао у борбу за бесплатне уџбенике.

СА тужбама ће пући и Кллет и Милољуб Албијанић ех. Г17.
ja sam na strani skupljeg obrazovanja. Sto manje obrazovanih, manje zaposlenih u javnom sektoru.

Back