Profesionalna deformacija

LBarbara

La Femme
Moderator
Poruka
50.010
Da li mislite da profesija zaista i u kojoj meri moze da iskrivi pravac razmisljanja na bilo koju temu?

Npr...Lekari neretko cak i u zavisnosti od smera profesije, na sve gledaju kroz prizmu zdravog i nezdravog..
Kod pedagoga u svemu sto radi, pise ili prica mozete naslutiti i edukativni momenat..itd..

Vojnici bi svaku nepravdu regulisali oruzjem, sobarice i u svojoj kuci redjaju peskire isto kao i u hotelu u kom rade..

Ako se kaze deformacija to je nesto sto nije dobro, zar ne?

da..
bila sam u situaciji da sam u trenucima koji su trebali da budu opusteni, iz profesionalnog ugla prokomentarisala stomak mladicu sa kojim sam bila..
a uopste mi nije bila namera..
niti mi je taj stomak smetao, naprotiv:rumenko:
od prijatnog trenutka, napravila sam - izvini zurim..:roll:
nikad mi vise nije palo na pamet da lanem pre nego sto kroz glavu provucem ono sto ce da izadje..
i isto tako sam bila u situaciji da mi za sebe neko ko je uniformisano lice kaze da je frik jer je prosto programiran..
tako su ga isprogramirali na akademiji i on sada protiv toga ne moze nista..
verujem da je tako..
mada ima tu i mrvica karaktera..

Da li mislite da profesija zaista i u kojoj meri moze da iskrivi pravac razmisljanja na bilo koju temu?

Npr...Lekari neretko cak i u zavisnosti od smera profesije, na sve gledaju kroz prizmu zdravog i nezdravog..
Kod pedagoga u svemu sto radi, pise ili prica mozete naslutiti i edukativni momenat..itd..

Vojnici bi svaku nepravdu regulisali oruzjem, sobarice i u svojoj kuci redjaju peskire isto kao i u hotelu u kom rade..

sve si u pravu

Uopšteno ima toga ali ne mora da znači da su svi deformisani.
Ukoliko osoba voli taj posao u toliko više će imati taj stav i u okruženju.
Polazim od svoga oca, bio je vojno lice i u kući je moralo da se on sluša.
da vlada potpuni red i disciplina.
Njgove lične stvari su bile kao u apoteci dok smo mi ostali manje vodili računa, posebno ja.
Valjda sam zbog toga ja od pubertetai od kada sam potpuna suprotnost, aljkav i ne volim autoritete.

Poslednja izmena:

какве мисли такав живот...
да би задржао посао неопходно је му се посветити, размишљати и ван њега о њему, прилагодити се захтевима надређеног.
деформација је несразмера.

како ли је живети у породици лажова?

Uopšteno ima toga ali ne mora da znači da su svi deformisani.
Ukoliko osoba voli taj posao u toliko više će imati taj stav i u okruženju.
Polazim od svoga oca, bio je vojno lice i u kući je moralo da se on sluša.
da vlada potpuni red i disciplina.
Njgove lične stvari su bile kao u apoteci dok smo mi ostali manje vodili računa, posebno ja.
Valjda sam zbog toga ja od pubertetai od kada sam potpuna suprotnost, aljkav i ne volim autoritete.

Da..to bi značilo da profesionalna deformacija može čak da se računa i kao povreda na radu, zar ne?

какве мисли такав живот...
да би задржао посао неопходно је му се посветити, размишљати и ван њега о њему, прилагодити се захтевима надређеног.
деформација је несразмера.

како ли је живети у породици лажова?

:think:..opet ti s tim aluzijama..aj objasni mi molim te kakve to ima veze s temom a i sa mnom?..

Ne znam ja tako ne gledam..nego da sam perfekcionista u svemu sto radim..ako izadjem u club nema sanse da se opustim ako neko pusta sranje muziku i ne ume da mixuje:lol:

Back