Profesije

Aaaa da.

Pa npr. hostesa mi je nekako odbojno zanimanje, mislim da isto vazi za konobaricu/sankericu...jednostavno takva zanimanja mi djeluju odbojno. Policajka ili vojnjikinja mi je takodje odbojno, nije mi to za zenu, zena treba da ima odredjenu dozu njeznosti. Sta jos, sta jos...taksistkinja, isto mi je to bezveze za zensko. Ne znam sta jos, ima jos sigurno. :lol:

Sta je privlacnije od toga, hmm...nesto u medicini mi je skroz ono zenski, tipa rad u apoteci, prodaja ljekova, prodaja i marketing uopste, inspekcija, kancelarijski poslovi, arhitekta, dizajner, domacica...

hehe
meni neka ne deluju odbojno nego nedostižno, ako ja sad ne vežbam ne verujem da bi me hteo sportista :( ili tako neki slobodoumni
e sad ako dođe krimos, i njemu je bitno da vežbam,a lia jde, pa dobro, da imam svog arkana ... uf zamislite :P
ali nisam odgovarala svom možda polu arkanu

Da vidimo, nikako knjigovođe, to sve preračunato, nikako pravnice, premazane, zatim lekarke uobražene (a sestre prelažele, mslm, gledali ste filmove), inžinjerke i sl odma vade šubler jok, zatim umetnice kome to treba sve sam drogeraj, pogotovu mizičarke sviranje *****, arhitektura su lezbače, konobarice i sl što se svima nude takođe dalje, ove u vojnim i policijskim uniformama kome treba muška žena, nećemo ni bez zanimanja jerbo dokona žena je zlo,... ako ima neko kiselo grožđe da sam preskočio baš me briga sad.
Jbt... nađi si neku domaćicu 🍄

Back